کد خبر : 261668
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۹ - 17:42
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فعال سیاسی: مردم از این سفارت به آن سفارت می‌روند تا مسیری برای مهاجرت پیدا کنند

علی اکبری نماینده ادوار مجلس می‌گوید: خیلی از افراد جامعه و حتی عده‌ای از نزدیکان خود بنده، مرتب از این سفارت به آن سفارت هستند تا مسیری برای مهاجرت پیدا کنند. این روند خیلی نگران‌کننده است، چون این افراد سرمایه‌های کشور هستند و همین‌ها باید میدان عمل پیدا کنند تا ایران را بسازند.

فعال سیاسی: مردم از این سفارت به آن سفارت می‌روند تا مسیری برای مهاجرت پیدا کنند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رویداد۲۴ نوشت: علی اکبری نماینده شیراز در مجلس دهم در واکنش به وضعیت کنونی کشور و عملکرد جریانی که پیگیر خالص‌سازی در مملکت و تصفیه استادان دانشگاه‌ها است با رویداد۲۴ گفت‌وگو کرده است که در ادامه می‌توانید بخش‌های مهم این مصاحبه را بخوانید:

* اکنون بخشی از مردم یا منتقد هستند یا معارض یا به قول آقای رنانی، برخی از افراد جوان در رنج سنی ۲۵ سال یا پایین‌تر، عصیان‌گر هستند و اصلاً هیچ چیزی را قبول ندارند.

* جمهوری اسلامی اعتبارش به مردم و حضور آن‌هاست و مدیران باید برای انسجام هرچه بیشتر مردم، ایده و برنامه داشته باشند. حال اگر رفتار‌ها به گونه‌ای باشد که نه تنها خبری از انسجام نباشد، بلکه بی‌اعتمادی رشد پیدا کند، باعث نگرانی همه خواهد شد، آن هم کشوری که این همه برای آن زحمت کشیده شده و افرادی، خون‌ها برای آن دادند.

*‌ قبل از انقلاب که ما دانشجو بودیم، دستگاه فتو استنسیل که برای تکثیر بود، قاچاق منظور می‌شد و اگر کسی داشت، او را دستگیر می‌کردند و در ادامه، دستگاه تایپ و ماهواره قاچاق و ممنوع اعلام شد و جلوتر که آمدیم برخی شبکه‌های اجتماعی فیلتر شد، اما هیچ‌کدام از این کارها افاقه نکرد و مردم با آمدن ورژن‌های جدید، قدیمی‌ها را کنار زدند و خود را به روز کردند.

*‌ دانشگاه محلی است که باید جریان‌ها و افکار مختلف، بحث و حتی مجادله کنند. به هر حال افراد باید حرف‌ها را بشنوند و بهترین‌ها را انتخاب کنند. از این‌رو اینکه فرصت بیان اظهارنظر از اساتید نخبه، روشنفکر و تحصیل‌کرده گرفته شود، پذیرفتی نیست و اساساً می‌توان این رویکرد را خطای بزرگ نامید. توصیه می‌کنم خالص‌سازان با علم، بیش از این بازی نکنند.

* خالص‌سازی مدت‌هاست اتفاق افتاده و اکنون می‌بینید که دولت و مجلس، یک‌دست هستند. حال باید پرسید آیا شرایط در حوزه‌های مختلف بهتر شده است؟ آیا وضعیت اخلاق جامعه بهبود پیدا کرده است؟ گاهی آدم برخی رویکرد‌های جریان‌های سیاسی کشور را می‌بیند، خیلی نسبت به آینده ناامید می‌شود.

*‌ خیلی از افراد جامعه و حتی عده‌ای از نزدیکان خود بنده، مرتب از این سفارت به آن سفارت هستند تا مسیری برای مهاجرت پیدا کنند. این روند خیلی نگران‌کننده است، چون این افراد سرمایه‌های کشور هستند و همین‌ها باید میدان عمل پیدا کنند تا ایران را بسازند.

*‌ در این ایام، پوشش اخبار فقط درباره موضوع اربعین و حجاب بوده است. آیا در جامعه، مسائل اقتصادی و معیشتی مردم، بیداد نمی‌کند؟ مگر می‌شود کل اولویت‌های کشور را در چند موضوع خاص خلاصه کرد؟

* اگر به نیاز‌های واقعی جامعه توجه لازم نشود و این روندی که تحت عنوان خالص‌سازی از آن یاد می‌شود، ادامه پیدا کند، هم نگران‌کننده است و هم دستاورد موفقیت‌آمیزی برای آن افرادی که این تفکر را مورد پیگیری قرار دادند، به بار نخواهد آورد.

اخبار مرتبط:
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه
پزشکیان: دولت متولی اصلی جبران خسارات است / ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه

مسعود پزشکیان در جلسه ارزیابی و جبران خسارات جنگ بر ضرورت تهیه آمار جزئی، دقیق و تفکیکی از خسارات ناشی از جنگ ۱۲ روزه تاکید کرد.

ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند
ابتکار: برای غنی‌سازی همبستگی ملی باید زندانیان سیاسی آزاد شوند

معصومه ابتکار نوشت: «باید» اول، در مورد رسانه ملی است که سال‌ها با سیاست‌های یکطرفه، صداهای متنوع را نادیده گرفته و اکنون در اداره طیف خاصی هست. اگرچه این روزها تغییراتی در آن مشاهده می‌شود، ولی این اتفاق در دوران‌های دیگری هم به صورت مقطعی و کوتاه رخ داد، اما به سرعت فراموش شد و حتی با برنامه‌هایی که چنین رویکردی داشتند، برخورد شد. در حالی که توجه به تنوع دیدگاه‌های مردم و گوناگونی سلایق از اهمیت بسیاری برخوردار است و صدا و سیما باید به نحوی عمل کند که مرجعیت ملی خود را بازیابی و اعتماد‌سازی کند.

تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است
تخت‌روانچی: هیچ تاریخی برای بازگشت احتمالی به مذاکرات توافق نشده است

معاون وزیر امور خارجه ایران در گفت‌وگویی با تاکید بر حق ایران برای غنی‌سازی اورانیوم به منظور اهداف صلح‌آمیز برنامه هسته‌ای خود، بیان کرد که دولت آمریکا در صورت تمایل به ازسرگیری مذاکرات با ایران باید موضع شفافی درباره نفی حملات متجاوزانه بیشتر به ایران اتخاذ کند تا اعتمادسازی لازم برای تداوم روند دیپلماتیک انجام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است