کد خبر : 261062
انتشار : 2023/09/07 - 13:32
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کریمی‌اصفهانی: مَردم از افراط خسته‌ شده‌اند/ میانه‌رو ها به غربی ها باج می‌دادند

نماینده ادوار مجلس گفت: مردم میانه‌روی را می‌خواهند زیرا از افراط خسته‌اند اما میانه‌روی را هم نباید به معنای التقاط در نظر گرفت. بودند نیروهایی که شعار میانه‌روی می‌دادند اما از اصول غافل بودند و به غربی‌ها باج می‌دادند.

کریمی‌اصفهانی: مَردم از افراط خسته‌ شده‌اند/ میانه‌رو ها به غربی ها باج می‌دادند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فردانیوز نوشت: عقلانیت انقلابی چیست و چرا امروز کشور بیش از هر زمان به آن نیاز دارد و وجه تفارق آن با روش سوپرانقلابی‌ها و اعتدالی‌های اهل تسامح و تساهل چیست؟

احمد کریمی اصفهانی، فعال سیاسی اصولگرا، درباره این موضوع گفت: «فارغ از اسامی گروه‌ها و جناح‌ها مردم در شرایط کنونی در پی حل مشکلات خود هستند و می‌خواهند به نیروهایی رأی دهند که به دور از افراط و تفریط کار درست انجام دهند. مردم می‌خواهند نیروهایی روی کار آیند که منافع جمعی و تحقق خواسته‌های نظام و ولایت برایشان اصل باشد، نه منافع فردی و گروهی خود. بله مردم میانه‌روی را می‌خواهند زیرا از افراط خسته‌اند اما میانه‌روی را هم نباید به معنای التقاط در نظر گرفت. بودند نیروهایی که شعار میانه‌روی می‌دادند اما از اصول غافل بودند و به غربی‌ها باج می‌دادند».

او ادامه داد: «مسلما انفعال در قبال هجمه‌هایی که به اصول انقلاب اسلامی وارد می‌شود، میانه‌روی نیست بلکه غفلت است. مسلم است که تندروی آسیب‌های بسیار مهمی بر کشور وارد می‌کند اما کندروی هم به همین میزان آسیب‌زننده است».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «مردم به سمت انتخاب نیروهایی می‌روند که منافع خودشان را اولویت نمی‌دانند و می‌خواهند منافع مردم و کشور تأمین شود. افرادی که به صورت جهادی برای کار می‌آیند نه کسب منفعت. مردم عقلانیت انقلابی می‌خواهند یعنی می‌خواهند نیروهایی وارد مجلس شوند که باورمند به خط امام و رهبری باشند، به بیگانگان باج ندهند و در عین حال انقلاب را هم انحصاری برای خود تعریف نکنند».

کریمی اصفهانی در پایان گفت: «تفاوت عقلانیت انقلابی و سوپرانقلابی‌ها در همین است که عقلانیت انقلابی با حفظ اصول سعی می‌کند منافع ملت را تأمین و منویات ولایت را محقق کند اما به هر حال هستند نیروهایی که با ژست انقلابی سعی می‌کنند منافع خود را تأمین کنند».

اخبار مرتبط:
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد
تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد

منطقه ۴ با ۹۰ بار اصابت، منطقه ۲۱ با ۶۲ بار اصابت، منطقه یک با ۵۷ بار اصابت و منطقه ۲۲ با ۵۵ بار اصابت، بیشترین خسارت و منطقه ۱۷ با ۳ بار اصابت، کمترین خسارت را از حملات هوایی امریکا و اسراییل داشتند.

حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است