کد خبر : 260600
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۲ - 23:04
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

شمار درگذشتگان کاشانی تصادف جاده کاظمین سامرا به ۴ نفر رسید

شمار درگذشتگان کاشانی تصادف جاده کاظمین سامرا به چهار نفر رسید.

شمار درگذشتگان کاشانی تصادف جاده کاظمین سامرا به ۴ نفر رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ در اثر تصادف مرگبار جاده کاظمین سامرا که بین دو دستگاه ون در تاریخ دهم شهریور اتفاق افتاد، ۱۴ نفر از عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) که برای شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین به کشور عراق مسافرت کرده بودند، جان خود را از دست دادند که از این میان تا این لحظه با شناسایی مرحوم داوود زاهدی تعداد فوت شدگان کاشانی این حادثه به چهار نفر رسید.

به نوشته مهر؛ پیش از این هویت مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حمزه عباسی، مرحوم محسن راستین و مرحوم عباس رضاپور نیز شناسایی شده بود.

اخبار مرتبط:
اصفهان با بحران بیابان‌زایی می‌جنگد؛ بودجه ۳۰ میلیاردی کافی نیست
اصفهان با بحران بیابان‌زایی می‌جنگد؛ بودجه ۳۰ میلیاردی کافی نیست

رئیس اداره امور بیابان اداره کل منابع طبیعی اصفهان گفت: هزینه‌های بالای نهال‌کاری نیازمند عزم ملی و استانی برای جلوگیری از طغیان ۱۴ کانون بحرانی فرسایش بادی در استان است.

تحول در معیشت شرق استان اصفهان نیازمند نوآوری و مدیریت آب است
تحول در معیشت شرق استان اصفهان نیازمند نوآوری و مدیریت آب است

معاون اقتصادی استاندار اصفهان از تشکیل ستاد توسعه شرق اصفهان با تأکید بر کشاورزی پایدار و فناوری‌های کم‌آب‌بر خبر داد و گفت: تحول در معیشت شرق استان نیازمند نوآوری و مدیریت آب است.

ایمنی، پدافند غیرعامل و حفظ محیط‌ زیست از الزامات توسعه پایدار صنعتی
ایمنی، پدافند غیرعامل و حفظ محیط‌ زیست از الزامات توسعه پایدار صنعتی

استاندار اصفهان در نشست مشترک با مدیران شهرک‌های صنعتی گفت: ایمنی، پدافند غیرعامل و حفظ محیط زیست باید از الزامات توسعه پایدار صنعتی باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است