کد خبر : 260457
انتشار : 2023/09/03 - 11:02
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

روسیه انبار مهمات موشکی اوکراین را به توپ بَست

وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که توپخانه روسیه انبارهای مهمات اوکراین را که برای سامانه‌های موشک ضد هوایی اس-۲۰۰ در نزدیکی اسلویانسک در دونتسک استفاده می‌شد، منهدم کرده است.

روسیه انبار مهمات موشکی اوکراین  را به توپ بَست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که توپخانه روسیه انبارهای مهمات اوکراین را که برای سامانه‌های موشک ضد هوایی اس-۲۰۰ در نزدیکی اسلویانسک در دونتسک استفاده می‌شد، منهدم کرده است.

گئورگی مینساشویلی، سخنگوی وزارت دفاع اوکراین روز یکشنبه به خبرگزاری اسپوتنیک گفت: توپخانه گروه جنوب متعلق به نیروهای مسلح روسیه، پنج انبار مهمات دشمن را که مورد استفاده برای سیستم‌های پرتاب موشک S-۲۰۰ بود، در نزدیکی اسلویانسک منهدم کرد.

در ادامه این بیانیه همچنین آمده است که یک پایگاه استقرار موقت نیروهای مسلح اوکراین هم در نزدیکی کارلیوکا منهدم شد.

حملات در شرایطی ادامه دارد که به‌تازگی روزنامه آمریکایی نیویورک‌تایمز در گزارشی در خصوص ضد حمله اوکراینی‌ها علیه سد دفاعی روسیه نوشت: با پیشروی کند اوکراین در ضدحمله، کی‌یف وابستگی شدیدی به تلاش صدها گروه ضربتی کوچک دارد که هر کدام وظیفه حمله به یک گودال یا یک خانه را دارند.

میدان‌های مین، برتری هوایی و گودال‌های تقویت‌شده روسیه، کار را برای پیشروی نیروهای اوکراینی دشوار کرده است. علاوه بر این، بسیاری از اعضای حاضر در گروه‌های ضربت اوکراین تازه‌کار هستند. به گزارش نیویورک‌تایمز، حدود ۷۰ درصد از اعضای این گروه‌ها از نیروهای محلی انتخاب می‌شوند تا با جدیت و انگیزه بیشتری علیه نیروهای روس بجنگند.

هدف اصلی اوکراینی این است که با گذر از استحکامات دفاعی روسیه، به دریای آزوف رسیده و پل زمینی را که شبه‌جزیره کریمه را به خاک روسیه متصل می‌کند، نابود کند؛ هدفی که تا رسیدن به آن فاصله بسیاری دارد.

اخبار مرتبط:
ارتش اسرائیل: در آماده‌باش کامل هستیم
ارتش اسرائیل: در آماده‌باش کامل هستیم

رئیس ستاد ارتش اسرائیل اعلام کرد اوضاع از چندین جهت بی‌ثبات است و ما در ایام اعیاد یهودی در آماده‌باش کامل هستیم.

آمریکا با فروش احتمالی «مهمات تهاجم مستقیم مشترک با برد افزایش‌ یافته» به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار، موافقت کرد
آمریکا با فروش احتمالی «مهمات تهاجم مستقیم مشترک با برد افزایش‌ یافته» به عربستان به ارزش ۵ میلیارد دلار، موافقت کرد

وزارت خارجه آمریکا روز جمعه اعلام کرد که فروش احتمالی مهمات حمله مستقیم مشترک با برد توسعه‌یافته (JDAM-ER) به عربستان سعودی را با ارزش برآوردی ۵ میلیارد دلار تأیید کرده است.

رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد
رئیس جمهور سابق ارمنستان بازداشت شد

رابرت کوچاریان، رئیس جمهور سابق ارمنستان و پسرش، سدراک، به عنوان بخشی از تحقیقات جنایی که توسط کمیته مبارزه با فساد انجام شده، بازداشت شده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است