کد خبر : 260448
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۱۲ - 11:16
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

قاتل جوان اصفهانی پس از ۳ سال فرار به ترکیه دستگیر شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان از دستگیری قاتل جوان اصفهانی پس از 3 سال فرار در عملیات ضربتی کارآگاهان پلیس آگاهی خبر داد.

قاتل جوان اصفهانی پس از ۳ سال فرار به ترکیه دستگیر شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار حمید علینقیان‌پور فرمانده انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: در مهر ماه سال ۱۳۹۹ در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک قتل عمد در یکی از محلات شهر اصفهان و متواری شدن عامل این جنایت، اقدامات تخصصی کارآگاهان اداره مبارزه با جرایم جنایی برای شناسایی و دستگیری متهم آغاز شد.

به نوشته فارس؛ وی گفت: با حضور کارآگاهان پلیس آگاهی در محل مشخص شد جوانی ۲۸ ساله در یک نزاع و درگیری بر اثر ۲ ضربه سلاح سرد به قتل رسیده و قاتل قبل از حضور ماموران انتظامی به سرعت از محل متواری شده است.

علینقیان‌پور افزود: با انجام اقدامات تخصصی و پیچیده پلیسی، کارآگاهان پلیس مطلع شدند عامل این قتل بعد از ۳ سال زندگی مخفیانه در کشور ترکیه پس از ورود به کشور در یکی از شهرستان‌های استان مخفی شده است.

فرمانده انتظامی استان اصفهان تصریح کرد: در نهایت مخفیگاه قاتل در شهرستان مبارکه شناسایی و در یک عملیات ضربتی و هماهنگ پلیسی، توسط کارآگاهان پلیس آگاهی دستگیر شد.

وی با بیان اینکه قاتل انگیزه خود از وقوع این جنایت را درگیری با مقتول دانست، خاطرنشان کرد: در این خصوص پرونده تشکیل و متهم برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی معرفی شد.

اخبار مرتبط:
ساماندهی وضعیت اجاره‌بها مسکن در دستور مدیریت استان اصفهان قرار گرفت
ساماندهی وضعیت اجاره‌بها مسکن در دستور مدیریت استان اصفهان قرار گرفت

مدیرکل دفتر فنی استانداری اصفهان از برنامه‌ریزی مدیریت استان در خصوص ساماندهی وضعیت اجاره‌بها در سراسر استان خبر داد.

حق‌الزحمه معلمان سوادآموزی بر اساس «نتیجه محصولی» پرداخت می‌شود
حق‌الزحمه معلمان سوادآموزی بر اساس «نتیجه محصولی» پرداخت می‌شود

معاون سوادآموزی اداره‌کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: حق الزحمه پرداختی به آموزش دهندگان نهضت سوادآموزی به صورت نتیجه محوری و بر اساس میزان قبولی و سرانه ابلاغی در هر دوره است.

ادامه پویش «نه به تصادف» هم‌زمان با افزایش سفرهای تابستانی به اصفهان
ادامه پویش «نه به تصادف» هم‌زمان با افزایش سفرهای تابستانی به اصفهان

استاندار اصفهان با اشاره به بازگشایی زاینده‌رود و ارائه تخفیف ۵۰ درصدی هتل‌ها در ایام تعطیلات پیش‌رو، از افزایش تراکم مسافران در استان خبر داد و خواستار آمادگی کامل دستگاه‌ها برای مدیریت ترافیک، پیشگیری از تصادفات و ادامه پویش «نه به تصادف» با همکاری رسانه‌ها شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است