کد خبر : 259969
انتشار : 2023/08/30 - 11:18
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

روسیه: حمله هسته‌ای ما به آمریکا بَستگی دارد

عضو دفتر نمایندگی روسیه در سازمان ملل گفت که مسکو به آزمایش‌های هسته‌ای باز نخواهد گشت مگر اینکه ابتدا آمریکا این کار را انجام دهد.

روسیه: حمله هسته‌ای ما به آمریکا بَستگی دارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  فارس نوشت: دیمیتری گلوخوف دیپلمات روس و عضو دفتر نمایندگی دائم فدراسیون روسیه در سازمان ملل متحد شرط انجام ندادن آزمایش اتمی توسط کشورش را اعلام کرد.

گلوخوف طی سخنرانی در جلسه مجمع عمومی سازمان ملل گفت: «ما به آزمایش‌های هسته‌ای باز نخواهیم گشت مگر اینکه ابتدا ایالات متحده این کار را انجام دهد».

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، وی در این‌باره توضیح داد: «آمریکا تنها کشوری است که از سلاح هسته‌ای استفاده کرده و بیشترین تعداد آزمایش‌های هسته‌ای را نیز انجام داده است».

این دیپلمات روس با بیان اینکه واشنگتن حقی برای طرح اتهام علیه روسیه در حوزه هسته‌ای ندارد، افزود: «دستور رئیس جمهور ولادیمیر پوتین در ماه فوریه برای آمادگی جهت آزمایش‌های هسته‌ای، در چارچوب پاسخ به اقدامات خرابکارانه ایالات متحده بود».

اخبار مرتبط:
لاوروف: معامله روسیه و آمریکا درباره ایران و اوکراین، شایعه است
لاوروف: معامله روسیه و آمریکا درباره ایران و اوکراین، شایعه است

وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد: گزارش‌های رسانه‌ای درباره معامله روسیه و آمریکا درباره مسائل ایران و اوکراین شایعه است و صحت ندارد.

شلیک موشک بالستیک ساخت چین از عربستان به طرف حوثی ها
شلیک موشک بالستیک ساخت چین از عربستان به طرف حوثی ها

انتشار تصاویری از بقایای یک موشک بالستیک در استان مأرب یمن گمانه‌زنی‌هایی را درباره حضور موشک‌های ساخت چین در این نبرد برانگیخته است، اما این ادعاها هنوز از سوی هیچ مرجع رسمی یا مستقل تأیید نشده است.

معاون ترامپ: در حال مذاکره و «گفتگوهای مستقیم» با حوثی ها هستیم
معاون ترامپ: در حال مذاکره و «گفتگوهای مستقیم» با حوثی ها هستیم

معاون رئیس جمهور آمریکا ادعا کرد که این کشور «گفتگوهای مستقیمی» با حوثی های یمنی در خصوص تحولات اخیر داشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است