کد خبر : 259960
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۸ - 13:44
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

امدادرسانی به ۲۵۰ نفر در مرز چذابه توسط اورژانس اصفهان

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان از امدادرسانی به بیش از ۲۵۰ مراجعه کننده از ابتدای استقرار واحدهای امدادی اورژانس اصفهان در مرز چذابه خبر داد.

امدادرسانی به ۲۵۰ نفر در مرز چذابه توسط اورژانس اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فرهاد حیدری اظهار داشت: کارشناسان اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان با استقرار در مرز چذابه به ۲۵۱ نفر خدمت رسانی کردند.

به نوشته مهر؛ وی با بیان اینکه واحدهای امدادی اورژانس استان اصفهان از تاریخ ۳۱ مردادماه ۱۴۰۲ برای پوشش امدادسلامت مراسم پیاده روی اربعین حسینی از اصفهان بطرف مرز اعزام شده‌اند تصریح کرد: ۱۰ واحد امدادی اورژانس استان اصفهان شامل ۸ آمبولانس، یک دستگاه موتورلانس و یک دستگاه اتوبوس آمبولانس اورژانس استان برای خدمت رسانی به زائران اربعین در مرز چذابه مستقر شده‌اند.

رئیس مرکز اورژانس استان اصفهان خاطرنشان کرد: از ابتدای استقرار واحدهای امدادی اورژانس اصفهان در مرز چذابه تا پایان روز پنجم شهریورماه جاری، کارشناسان اورژانس استان اصفهان به بیش از ۲۵۱ نفر امدادرسانی کردند.

وی با ذکر اینکه ۳۰ نفر از پرسنل عملیاتی اورژانس استان اصفهان در این استقراری ها حضور دارند اظهار داشت: ۲۳۷ مورد از ارائه خدمات اورژانس اصفهان به زائران اربعین حسینی بصورت ارائه مراقبتهای سرپایی در محل بوده است و ۱۴ مورد هم به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

حیدری ضمن قدردانی از تمامی پرسنل اورژانس پیش‌بیمارستانی استان اصفهان ادامه داد: استقرار واحدهای امدادی اورژانس برای مراسم پیاده روی اربعین حسینی تا ۱۸ شهریور ماه ادامه دارد و درصورت نیاز با دستور سازمان اورژانس کشور این زمان تمدید می‌شود.

اخبار مرتبط:
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی
خیابان ابوذر رهنان؛ از یک گذر معمولی تا محور تفرجی در دل بافت تاریخی

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان با اشاره به پروژه بازآفرینی «خیابان ابوذر رهنان» توسط این سازمان گفت: این گذر با ارتقاء فضای پیاده‌محور به فضایی گردشگرپذیر تبدیل شد.

زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند
زن و مرد معتاد در شاهین شهر ۴ میلیارد طلا سرقت کردند

فرمانده انتظامی شهرستان شاهین شهر گفت: زن و مرد معتادی که در شاهین شهر ۴ میلیارد ریال طلا از منزل یک شهروند سرقت کردند، دستگیر شدند.

۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند
۱۵۳ خرده فروش مواد در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی استان اصفهان از اجرای مرحله هفدهم طرح آرامش پلیس استان خبر داد و گفت: در این طرح ۱۵۳ نفر خرده فروش مواد مخدر دستگیر شدند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است