کد خبر : 259916
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۷ - 22:23
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

صدور ۵۰۰ سند تک برگ از ابتدای سال

نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران از صدور ۵۰۰ سند تک برگ از ابتدای سال خبر داد.

صدور ۵۰۰ سند تک برگ از ابتدای سال

به گزارش سایت خبری مدارا؛پرویز سروری نائب رئیس شورای اسلامی شهر تهران در یکصد و هفتاد و چهارمین شورای اسلامی شهر تهران از سازمان املاک شهرداری تهران تقدیر کرد و گفت: سال گذشته ۱۰۰ هکتار از اراضی شهر آفتاب تثبیت شد.

وی با بیان اینکه همچنین ۵۰ هکتار زمین نیز در ژاندارمری تثبیت شده است ، افزود: ۵۰۰ سند تک برگ از ابتدای سال صادر شده که می تواند به جلوگیری از فساد منجر شود که در این زمینه از سازمان املاک و مستغلات تقدیر می کنیم.

سروری ادامه‌داد: این نشان می دهد حرکت خوبی آغاز شده و آهنگ خوبی را می‌نوازند و ما در حال تثبیت دارایی های شهر هستیم.

اخبار مرتبط:
علت خودکشی ابراهیم نبوی چه بود؟
علت خودکشی ابراهیم نبوی چه بود؟

سید ابراهیم نبوی مشهور به «داور» در ۶۴ سالگی به زندگی خود پایان داد. در اطلاعیه‌ی خانواده‌ی او آمده که پدرمان در یک دهه‌ی اخیر افسرده و دلتنگ ایران بود و ناممکن بودن زندگی در وطن‌ش، بار سنگینی را بر دوش او گذاشته بود. او در حالی از دنیا رفت که هرگز نتوانست با اقامت اجباری خود دور از ایران کنار بیاید.

محکومیت سنگین ۲ پسر در ماجرای سقوط مرگبار خواهران دوقلو از برج ۱۹ طبقه حکیمیه
محکومیت سنگین ۲ پسر در ماجرای سقوط مرگبار خواهران دوقلو از برج ۱۹ طبقه حکیمیه

دو پسر جوان وقتی از اتهام دخالت در سقوط مرگبار دو خواهر نوجوان از برج ۱۹ طبقه تبرئه شدند، قضات آنها را به اتهام ارتباط پنهانی به ۹۹ ضربه شلاق و یک سال تبعید محکوم کردند.

احمدرضا جلالی: من هنوز هم در خطر اعدام هستم
احمدرضا جلالی: من هنوز هم در خطر اعدام هستم

رسانه‌های سوئدی روز سه‌شنبه، ۱۴ ژانویه گزارش داده‌اند که او در تماسی ۴ دقیقه‌ای از زندان اوین گفته است که او در شرایط «وحشتناک» در زندان به سر می‌برد و از ۹ سال پیش تاکنون در زندان اوین به سر می‌برد، در حالیکه از دیدن فرزند و همسرش محروم شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است