کد خبر : 259892
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۷ - 18:37
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

قاضی زاده‌هاشمی: تابعیت یا اقامت کانادا را ندارم/ با ویزای توریستی به کانادا رفته بودم

قاضی زاده هاشمی، وزیر اسبق بهداشت با تاکید براینکه هیچیک از اعضای خانواده ام در خارج تابعیت یا اقامت نداشته و ندارند، گفت: خدمتگزاری به مردم و زندگی در ایران عزیز را با هیچ چیز دیگری معاوضه نمی کنم.

قاضی زاده‌هاشمی: تابعیت یا اقامت کانادا را ندارم/ با ویزای توریستی به کانادا رفته بودم

به گزارش سایت خبری مدارا؛  خبرآنلاین نوشت: قاضی زاده هاشمی، وزیر اسبق بهداشت با تاکید براینکه هیچیک از اعضای خانواده ام در خارج تابعیت یا اقامت نداشته و ندارند، گفت: خدمتگزاری به مردم و زندگی در ایران عزیز را با هیچ چیز دیگری معاوضه نمی کنم.

سیدحسن قاضی زاده هاشمی، وزیر اسبق بهداشت کشورمان در واکنش به اقدام اخیر وزیر مهاجرت دولت کانادا مبنی بر عدم صدور روادید ورود به مدت ۳۶ ماه برای وی  گفت: این موضوع از نظر من هیچ اهمیتی ندارد. تازه از سفر برگشته ام و برنامه ای هم برای سفر مجدد به آن کشور نداشته و ندارم ولی پاسخ اقدام غیر حرفه ای و تبلیغاتی وزیر کانادایی را از مجاری حقوقی خواهم داد.

با ویزای توریستی سفر ۱۸ روزه به کانادا داشتم

حسن هاشمی افزود: من بواسطه تخصصم و حضور در کنگره های بین المللی چشم پزشکی همواره به کشورهای بسیاری در قاره های مختلف جهان سفر داشته و دارم. در همین راستا اخیراً با ویزای توریستی مسافرت ۱۸ روزه ای هم به کانادا داشتم.

همه اعضای خانواده ام، در ایران متولد شده اند، تحصیل کرده و زندگی می کنند.

وزیر اسبق بهداشت کشورمان، تصریح کرد: البته این سفر عادی بواسطه افرادی که چهره شان برای همه شناخته شده است، حاشیه ساز شد؛ در حال حاضر بیش از یک هفته است که به کشور بازگشتم و طبق معمول مشغول کار حرفه ای طبابت و خدمات درمانی به مردم نجیب کشورمان هستم.

وی تاکید کرد: تمام اعضای خانواده شامل همسر، فرزندان و نوه های من در ایران متولد شده، تحصیل کرده و با افتخار در کشورشان زندگی می کنند. هیچیک از آنان در هیچ مقطع زمانی تابعیت غیر ایرانی نداشته و ندارند و هیچ زمان هم از کشور کانادا یا کشور دیگری درخواست اقامت چه موقت و چه دائم نداشته اند.

از رفتار سیاسی وزیر دولت کانادا متاسفم

دکتر قاضی زاده هاشمی گفت: افتخار من، خانواده و عزیزانم این است که در هر شرایطی و در جای جای میهن عزیزمان، خدمتگزار مردم در حوزه سلامت و در کنار آنان بوده و این افتخار را با هیچ چیز دیگری عوض نمی کنیم.

وزیر بهداشت کشورمان در دولت اول دکتر روحانی، افزود: از رفتار سیاسی و تبلیغاتی وزیر دولت کانادا متاسفم و از همه هموطنانی که طی این مدت به بنده ابراز محبت داشته اند، به ویژه ایرانیان عزیز و شریف مقیم کانادا سپاسگزارم.

اخبار مرتبط:
چه کسی سیدمحمد خاتمی را ممنوع‌التصویر کرد؟
چه کسی سیدمحمد خاتمی را ممنوع‌التصویر کرد؟

پنجشنبه 23 دی ماه خبری درباره ممانعت از حضور سیدمحمد خاتمی در مراسم افتتاح بیمارستان هاشمی رفسنجانی منتشر شد.

عبدالعلی‌زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ آمریکا می‌تواند در ایران سرمایه‌گذاری کند/ شمار قربانیان تحریم بیش از شهدا و جانبازان جنگ است
عبدالعلی‌زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ آمریکا می‌تواند در ایران سرمایه‌گذاری کند/ شمار قربانیان تحریم بیش از شهدا و جانبازان جنگ است

علی عبدالعی‌زاده، نماینده‌ رئیس جمهور در هماهنگی اجرای سیاست‌های کلی توسعه دریامحور گفت: شمار قربانیان تحریم بیشتر از شهدا و جانبازان جنگ تحمیلی است. تحریم عده‌ای را به فساد می‌کشاند و تبدیل به «کاسب تحریم» می‌شوند اما عده‌ای دیگر را هم می‌کشد. آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم و شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم. آمریکا می‌تواند در ایران سرمایه‌گذاری کند.

نظرسنجی روزنامه اسرائیلی معاریو: ۷۳ درصد از اسرائیلی‌ها از توافق تبادل اسرا حمایت می‌کنند / تنها ۱۹ درصد با آن مخالفند
نظرسنجی روزنامه اسرائیلی معاریو: ۷۳ درصد از اسرائیلی‌ها از توافق تبادل اسرا حمایت می‌کنند / تنها ۱۹ درصد با آن مخالفند

روزنامه اسرائیلی معاریو با اعلام نتایج نظرسنجی خود نوشت: ۷۳ درصد از اسرائیلی‌ها از توافق تبادل اسرا حمایت می‌کنند و تنها ۱۹ درصد با آن مخالفند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است