کد خبر : 259857
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۷ - 17:05
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

مهدی طارمی احضار شد

به نظر می‌رسد که بازی با ریو آوه آخرین حضور مهدی طارمی در ترکیب پورتو بوده و باید منتظر نهایی شدن انتقال بزرگ او به میلان باشیم.

مهدی طارمی احضار شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ورزش سه نوشت: پورتو در شبی که مهدی طارمی، ستاره ایرانی‌اش، را ۷۸ دقیقه در ترکیب داشت موفق شد با نتیجه ۱-۲ از سد ریو آوه بگذرد. بسیاری از رسانه‌های اروپایی بازی با ریو آوه را آخرین حضور طارمی در ترکیب تیم سرخیو کونسیسائو می‌دانند.

توتو مرکاتو، در پایان بازی پورتو و ریوه آوه با اشاره به این موضوع تاکید کرد که میلان قصد ندارد بیخیال جذب ستاره ایرانی پورتو شود و قصد دارد یک پیشنهاد خوب لحظه آخری برای خرید او ارائه دهد.

یک سال از قرارداد طارمی با پورتو مانده اما میلان می‌خواهد با ۲۵ میلیون یورو او را به خدمت بگیرد. مهاجم پورتو نیز به دنبال پیوستن به میلان است و طی ساعات آینده قصد دارد با حضور در محل باشگاه با مدیران پورتو برای انجام انتقال مطلوبش پیش از بسته شدن پنجره نقل و انتقالات مذاکره کند.

باشگاه میلان امیدوار است که مذاکره طارمی با پورتو به نتیجه برسد. این باشگاه تا آخرین لحظه این انتقال را پیگیری خواهد کرد و در صورتی که پورتو موافق کند، طارمی را به عنوان دومین بازیکن ایرانی حاضر در سری A (بعد از حضور سردار آزمون در رم) جذب خواهد کرد.
اخبار مرتبط:
مسعود شجاعی سرمربی نفت آبادان شد
مسعود شجاعی سرمربی نفت آبادان شد

سرمربی تیم فوتبال نفت آبادان برای فصل جدید لیگ دسته یک کشور انتخاب شد.

شوک به تراکتور با محرومیت بلندمدت بیرانوند
شوک به تراکتور با محرومیت بلندمدت بیرانوند

حکم محرومیت دروازه‌بان ملی‌پوش تراکتور به زودی رسانه ای خواهد شد.

وریا غفوری در آستانه حضور در کادر فنی استقلال
وریا غفوری در آستانه حضور در کادر فنی استقلال

کاپیتان استقلال در آستانه حضور در کادر فنی آبی‌پوشان است. او با مدیران استقلال جلسه مثبتی داشته و فقط رضایت ساپینتو باقی مانده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است