کد خبر : 259668
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۶ - 17:01
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

محسن برهانی: حکومت پهلوی هَم، استاد مطهری را از دانشگاه اخراج نَکرد

محسن برهانی، حقوقدان در توییتی به اخراج اساتید واکنش نشان داد.

محسن برهانی: حکومت پهلوی هَم، استاد مطهری را از دانشگاه اخراج نَکرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  خبرآنلاین نوشت: محسن برهانی نوشت: مرحوم مرتضی مطهری در تقابل کامل با حکومت پهلوی بود اما هیچ مشکلی برای عضویت ایشان در هیأت علمی دانشگاه تهران ایجاد نشد؛ نه تعلیق شد و نه اخراج و نه تهدید به عدم تمدید قرارداد پیمانی.

 

اخبار مرتبط:
۱۵۰۰ زلزله ناشی از انفجار در ۱۲ روز حمله اسرائیل به ایران!
۱۵۰۰ زلزله ناشی از انفجار در ۱۲ روز حمله اسرائیل به ایران!

استاد پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی در گفت‌وگو با «اعتماد» خبر داد که در طول حملات 12 روزه اسراییل به ایران و همچنین به دنبال حمله امریکا به تاسیسات هسته‌ای فردو، نطنز و اصفهان در همین مدت، حدود 1500 انفجار ناشی از اصابت بیش از 3400 پرتابه در شهرهای محل حملات اتفاق افتاده که به تعداد انفجارها، حداقل 1500 زمین‌لرزه در محل انفجار رخ داده است.

پنجشنبه هوای تهران خنک می‌شود
پنجشنبه هوای تهران خنک می‌شود

پیش‌بینی‌های هواشناسی استان تهران نشان می‌دهد که تا روز پنجشنبه هفته جاری هوای این استان با ۴۴ درجه سانتی‌گراد، گرم اما از اواخر هفته کاهش نسبی دما برای کلانشهر تهران پیش‌بینی شده است.

شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حمله اسرائیل به ایران
شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حمله اسرائیل به ایران

وزیر آموزش و پرورش از شهادت ۳۰ دانش‌آموز و ۷ معلم در حملات رژیم اسرائیل به ایران خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است