کد خبر : 259469
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۵ - 17:51
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

احمدی‌نژاد چگونه عضو هیأت مدیرۀ شرکت آتی‌ساز شد؟

در بخشی از کتاب خاطرات محسن رفیقدوست به ماجرای توصیه باهنر برای مشغول شدن محمود احمدی‌نژاد اشاره شده است.

احمدی‌نژاد چگونه عضو هیأت مدیرۀ شرکت آتی‌ساز شد؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرآنلاین نوشت: در بخشی از خاطرات محسن رفیقدوست، اولین وزیر سپاه جمهوری اسلامی در کتاب «برای تاریخ می گویم»، به ماجرای انتخابات ۱۳۸۴ اشاره شده است.

در ادامه این کتاب آمده است: «مهندس باهنر» به من زنگ زد، گفت آقای ثمرۀ هاشمی که خواهرزادۀ من است و آقای احمدی‌نژاد و… ، این‌ها آدم‌های خوبی‌اند و بیکارند، اگر بشود در بنیاد به آنها کار بده!

هیأت مدیرۀ شرکت آتی‌ساز را تغییر دادند و آقای احمدی‌نژاد و هاشمی ثمره و… شدند هیأت مدیرۀ شرکت آتی ساز!

چند بار گزارش‌هایی راجع به عدم پیشرفت آنجا به من شد. تا یک روز از آقای علیزاده پرسیدم: با اینها چکار کردی؟

گفت: عوض‌شان کردم، چون واقعاً نمی‌توانستند کار کنند. بعد، یک‌هو ایشان شد شهردار تهران…!

اخبار مرتبط:
پزشکیان: امیدوارم ریاست‌جمهوری ترامپ به صلح و نه جنگ منجر شود
پزشکیان: امیدوارم ریاست‌جمهوری ترامپ به صلح و نه جنگ منجر شود

رئیس جمهوری در ارتباط با تهدید دونالد ترامپ در مورد افزایش فشارها بر ایران و پیام وی به رئیس جمهوری آتی آمریکا گفت: آنچه که تاکنون مشخص است این است که از همان اوایل که در ایران زندگی کرده ایم آمریکا به دنبال سرنگونی ایران بوده است. امیدوارم که آمدن مجدد ترامپ به صلح و نه جنگ و خونریزی در منطقه و جهان منجر شود.

حماس با توافق آتش بس غزه موافقت کرد/ ترامپ خوشحال شد
حماس با توافق آتش بس غزه موافقت کرد/ ترامپ خوشحال شد

ساعتی قبل اعلام شد که حماس با توافق آتش بس در غزه موافقت کرده است. در گزارش خبرآنلاین از چگونگی اجرای این توافق در ساعات آینده مطلع شوید

عضو دفتر نشر آثار رهبری: مذاکره با آمریکا ارزنی از مشکلات ما را حل نخواهد کرد
عضو دفتر نشر آثار رهبری: مذاکره با آمریکا ارزنی از مشکلات ما را حل نخواهد کرد

مهدی فضایلی عضو دفتر نشر آثار رهبری نوشت: موضوع مذاکره با آمریکا را می‌شود یکی از قدیمی‌ترین و پرتکرارترین موضوعات در سیاست خارجی کشور در دوران نظام جمهوری اسلامی ایران دانست؛ موضوعی که هرازگاهی مانند این ایام داغ می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است