کد خبر : 259317
انتشار : ۱۴۰۲/۰۶/۰۵ - 11:49
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

گشایش اولین پژوهشکده مشترک قوه‌ قضائیه، دانشگاه و حوزه علمیه در اصفهان

رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه گفت: در استان اصفهان، به عنوان اولین استان علاوه بر قوه قضائیه، دادگستری استان و دانشگاه اصفهان، مرکز حوزه‌های علمیه استان نیز در این طرح مشارکت می‌کند.

گشایش اولین پژوهشکده مشترک قوه‌ قضائیه، دانشگاه و حوزه علمیه در اصفهان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ حجت‌ الاسلام‌ مهدی هادی رئیس پژوهشگاه قوه قضائیه در آیین گشایش اولین پژوهشکده مشترک قوه‌ قضائیه و حوزه علمیه در اصفهان، اظهار کرد: یکی از مهم‌ترین تکالیف پژوهشگاه قوه قضائیه حل مسائل مرتبط با دستگاه قضائی است، در همین راستا اقدام به انعقاد تفاهم‌نامه‌هایی بین پژوهشگاه قوه قضائیه، دادگستری استان‌ها و دانشگاه‌ها شده است.

به نوشته فارس؛ وی افزود: در استان اصفهان، به عنوان اولین استان علاوه بر قوه قضائیه، دادگستری استان و دانشگاه اصفهان، مرکز حوزه‌های علمیه استان نیز در این طرح مشارکت می‌کند.

هادی اولویت برنامه‌های این پژوهشگاه مشترک را بررسی و ارائه راهکار برای رفع نیاز‌های دستگاه قضائی استان عنوان کرد و گفت: علی‌رغم بررسی مسائل قضائی در سطح ملی در این پژوهشگاه اولویت فعالیت‌ها بر اساس نیاز‌های دستگاه قضائی استان خواهد بود.

رییس پژوهشگاه قوه قضائیه، کمک به دانشگاه و دانشجویان در رابطه با تولید مقالات، رساله‌ها و پایان‌نامه‌های مرتبط با مسائل حقوقی و قضائی، ایجاد تعامل واقعی بین دادگستری، دانشگاه و حوزه علمیه و برگزاری نشست‌های تخصصی و علمی و استفاده بیشتر از ظرفیت دانشجویان، و اساتید، را از اهداف دیگر این پژوهشگاه، بیان کرد.

حجت‌الاسلام‌ اسدالله جعفری رئیس کل دادگستری اصفهان نیز در آیین افتتاحیه پژوهشکده مشترک قوه‌ قضائیه در اصفهان اظهار کرد: پژوهشگاه مشترک قوه‌قضائیه، دادگستری، دانشگاه اصفهان و حوزه‌های علمیه استان را اتاق فکری مبتنی بر تجربه قضات و علم اساتید و نخبگان حوزه و دانشگاه خواند که با هدف تحقق منویات رهبر انقلاب اهداف سند تحول قضائی و سیاست‌های رئیس قوه قضاییه، در استان اصفهان افتتاح شده است.

وی استفاده از ظرفیت‌های مدنی و تعامل با دیگر ارگان‌ها با محوریت معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان را یکی دیگر از برنامه‌های تحولی دادگستری استان در مسیر دستیابی به اهداف سند تحول قضائی عنوان کرد.

اخبار مرتبط:
سند جامع کاهش آلودگی هوای اصفهان با ۱۰۵ اقدام اجرایی شود
سند جامع کاهش آلودگی هوای اصفهان با ۱۰۵ اقدام اجرایی شود

مدیرکل مدیریت بحران استانداری با اشاره به تصویب سند جامع کاهش آلودگی هوای اصفهان با ۱۰۵ اقدام اجرایی، گفت: باید پیش از پاییز برنامه‌ریزی‌های لازم برای کاهش آلاینده‌ها انجام شود.

شاخص‌های کیفیت هوا دقیق نیست؛ لزوم کاهش بارگذاری صنعتی در اصفهان
شاخص‌های کیفیت هوا دقیق نیست؛ لزوم کاهش بارگذاری صنعتی در اصفهان

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان اصفهان گفت: شاخص‌های کنونی کیفیت هوای اصفهان به دلیل تأثیرپذیری از شرایط جوی، ارزیابی درستی از عملکردها ارائه نمی‌دهند.

۸ درصد از سرطان‌های ایران در اصفهان است
۸ درصد از سرطان‌های ایران در اصفهان است

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه آلودگی هوا بعنوان یک عامل سرطانزا شناخته شده، گفت: این موضوع در اصفهان اهمیت ویژه‌ دارد زیرا ۸درصد از موارد سرطان کشور در این منطقه است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است