کد خبر : 258469
انتشار : 2023/08/21 - 11:16
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان: چرا اصلاح‌طلبان درباره افول آمریکا و بحران اسرائیل چیزی نمی‌نویسند؟

روزنامه حسین شریعتمداری باردیگر اتهام های بی اساس و سندی را علیه منتقدانش مطرح کرد.

کیهان: چرا اصلاح‌طلبان درباره افول آمریکا و بحران اسرائیل چیزی نمی‌نویسند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش طبق روزهی گذشته ضمن انتشار اتهام های بی‌اساس خطاب به منتقدانش نوشت:

گفت: غربگداها و مدعیان اصلاحات درباره بحران شدید رژیم صهیونیستی و تظاهرات چند صد‌ هزار نفره علیه نتانیاهو و اظهارات صریح سردمداران این رژیم که سقوط آن را نزدیک می‌دانند، هیچ خبر و گزارشی منتشر نمی‌کنند!
گفتم: بیخود نیست که نتانیاهو آنها را بزرگ‌ترین سرمایه اسرائیل در ایران معرفی می‌کند!
گفت: درباره بحران‌های چند‌گانه و شدید در آمریکا و فرانسه و انگلیس و.. هم قلم به نیام و زبان به کام کشیده و لام تا کام چیزی نمی‌گویند و نمی‌نویسند!
گفتم: انتظار داری چه بنویسند؟! بارها به آنها پیشنهاد شده که فقط به یک نمونه از مواضع خود که با مواضع آمریکا و اسرائیل متفاوت باشد ‌اشاره کنند ولی تا‌کنون حتی یک نمونه هم ارائه نکرده‌اند!
گفت: اتفاقاً این اقدامات غربگداها برای مردم مفید است. زیرا در عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات جنایات آمریکا و متحدانش و هویت واقعی حامیان آنها از نگاه مردم دور نمی‌ماند. غربگداها برای پنهان کردن ماهیت خود، آب در ‌هاون می‌کوبند!

 

اخبار مرتبط:
یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت
یک کشتی در تنگه هرمز هدف قرار گرفت

کشتی در تنگه هرمز هدف پرتابه‌ای ناشناس قرار گرفته است.

عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند
عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه درباره مسائل کشور اختلاف‌نظر وجود دارد و باید درباره‌شان باهم گفت‌وگو کنیم، تصریح کرد: در قانون اساسی خطوط قرمز و جایگاه هر فرد و نهاد در تصمیم‌سازی مشخص شده و روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در مسائل سیاست خارجی و جنگ مطرح کند.

نیکزاد:جنگ نه تنها ایران را تجزیه نکرد بلکه موجب انسجام اجتماعی کشور شد
نیکزاد:جنگ نه تنها ایران را تجزیه نکرد بلکه موجب انسجام اجتماعی کشور شد

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمنان در جنگ اخیر به دنبال تضعیف ایران، از بین بردن انسجام اجتماعی و تغییر نظام بودند اما ایران تجزیه نشد، انسجام کشور افزایش یافت و توانمندی‌های دفاعی و ظرفیت‌های راهبردی کشور نیز حفظ شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است