کد خبر : 258469
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۳۰ - 11:16
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

کیهان: چرا اصلاح‌طلبان درباره افول آمریکا و بحران اسرائیل چیزی نمی‌نویسند؟

روزنامه حسین شریعتمداری باردیگر اتهام های بی اساس و سندی را علیه منتقدانش مطرح کرد.

کیهان: چرا اصلاح‌طلبان درباره افول آمریکا و بحران اسرائیل چیزی نمی‌نویسند؟

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش طبق روزهی گذشته ضمن انتشار اتهام های بی‌اساس خطاب به منتقدانش نوشت:

گفت: غربگداها و مدعیان اصلاحات درباره بحران شدید رژیم صهیونیستی و تظاهرات چند صد‌ هزار نفره علیه نتانیاهو و اظهارات صریح سردمداران این رژیم که سقوط آن را نزدیک می‌دانند، هیچ خبر و گزارشی منتشر نمی‌کنند!
گفتم: بیخود نیست که نتانیاهو آنها را بزرگ‌ترین سرمایه اسرائیل در ایران معرفی می‌کند!
گفت: درباره بحران‌های چند‌گانه و شدید در آمریکا و فرانسه و انگلیس و.. هم قلم به نیام و زبان به کام کشیده و لام تا کام چیزی نمی‌گویند و نمی‌نویسند!
گفتم: انتظار داری چه بنویسند؟! بارها به آنها پیشنهاد شده که فقط به یک نمونه از مواضع خود که با مواضع آمریکا و اسرائیل متفاوت باشد ‌اشاره کنند ولی تا‌کنون حتی یک نمونه هم ارائه نکرده‌اند!
گفت: اتفاقاً این اقدامات غربگداها برای مردم مفید است. زیرا در عصر ارتباطات و انفجار اطلاعات جنایات آمریکا و متحدانش و هویت واقعی حامیان آنها از نگاه مردم دور نمی‌ماند. غربگداها برای پنهان کردن ماهیت خود، آب در ‌هاون می‌کوبند!

 

اخبار مرتبط:
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات
جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس با وزیر اطلاعات

عباس گودرزی با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح امروز (سه‌شنبه ۲۴ تیرماه) مجلس گفت: پیش از شروع جلسه علنی امروز، جلسه غیرعلنی با حضور وزیر اطلاعات و معاونانش برگزار شد. در این جلسه وزیر اطلاعات گزارشی از اقدامات این وزارتخانه در قبل و بعد از جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ارائه کرد و آسیب‌ها، اشکالات و ایرادات شناسایی شد و مورد بحث و برسی قرار گرفت.

نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند
نماینده مجلس: ایستگاه‌های ایست و بازرسی بسیج باید فعال بمانند

نایب رئیس مجلس، با تأکید بر نقش مؤثر ایستگاه‌های ایست و بازرسی در تأمین امنیت محلات در روزهای بحرانی، خواستار تداوم فعالیت این ایستگاه‌ها با همکاری بسیج و سایر نهادهای مسئول شد.

درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل
درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکا و اسرائیل

وزیر خارجه ایران طی سخنرانی در نشست شورای وزیران سازمان همکاری شانگهای و با اشاره به اقدامات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم صهیونیستی گفت: از شورای سران سازمان همکاری شانگهای درخواست می‌کنم که وضعیت تجاوز را در سریع‌ترین زمان ممکن مورد بررسی قرار داده و تصمیمی در جهت ارائه حمایت سیاسی لازم و سایر مساعدت‌های مرتبط به جمهوری اسلامی ایران اتخاذ نماید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است