کد خبر : 257636
انتشار : 2023/08/15 - 14:54
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نقوی حسینی: تقریباً همه اصولگرایان در انتخابات ثبت‌نام کردند/ به نظر نمی‌رسد به لیست واحد برسیم

نماینده پیشین مجلس گفت: به نظر می‌رسد سخت است از میان تقریبا هزار نفر چهره‌های خوش‌سابقه و سرشناس ۳۰نفر را انتخاب کرد. به نظر نمی‌رسد به لیست واحد برسیم اما بستگی به نظرات گروه‌های اصولگرایی دارد

نقوی حسینی: تقریباً همه اصولگرایان در انتخابات ثبت‌نام کردند/ به نظر نمی‌رسد به لیست واحد برسیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مثلث‌آنلاین نوشت: پیش ثبت‌نام انتخابات انجام شد و بسیاری از چهره‌ها از گروه‌های مختلف اعم از اصولگرایان، اصلاح‌طلبان، اعتدالی‌ها و چهره‌های مستقل ثبت نام اولیه را انجام دادند تا به احتمال بسیار زیاد شاهد انتخاباتی پر شور باشیم.

سید حسین نقوی حسینی، نماینده پیشین مجلس، درباره این موضوع گفت: «ما همه وظیفه داریم به عنوان نیروهای انقلاب در عرصه انتخابات حضور پیدا کنیم تا زمینه مشارکت مردم را فراهم آوریم و به جهت تکلیف شرعی و قانونی که برای خودم متصورم و فکر می‌کنم با حضورم به سبد رأی جمهوری اسلامی اضافه کنم، در انتخابات ثبت نام کردم و امیدوارم مردم را بتوانیم پای صندوق بیاوریم تا مردم از میان نامزدهای مختلف بهترین‌ها را انتخاب کنند.

بخش هایی از گفت و گوی نقوی حسینی را در ادامه می خوانید:

  • ما به انتخاب اصلح باور داریم. فکر می‌کنیم همه نامزدهایی که تأییدصلاحیت می‌شود صالح هستند اما مردم می‌خواهند نامزدهای اصلح را انتخاب کنند».
  • ما پیش‌بینی می‌کردیم همه نیروها از اصولگرایان تا اصلاح‌طلبان و اعتدالیون ثبت نام می‌کنند و استقبالی بی‌نظیر از انتخابات این دوره را شاهد بوده‌ایم. در همه شهرها و استان‌ها همین شرایط وجود داشته است.
  • در میان اصولگرایان تقریبا همه آنهایی که پیش‌بینی می‌کردیم ثبت نام اولیه انتخابات را انجام دادند. با این حجم وسیع ثبت نام در جمع اصولگرایان رسیدن به لیست واحد و متحد در همه حوزه‌های انتخابیه سخت خواهد شد؛ به ویژه لیست شهر تهران که بر لیست‌های سایر حوزه‌های انتخابیه تأثیر می‌گذارد.
  • به نظر می‌رسد سخت است از میان تقریبا هزار نفر چهره‌های خوش‌سابقه و سرشناس ۳۰نفر را انتخاب کرد. به نظر نمی‌رسد به لیست واحد برسیم اما بستگی به نظرات گروه‌های اصولگرایی دارد. امیدواریم همه برای منافع جمعی فکر کنند و از مطالبات فردی و گروهی پرهیز کنند تا به لیست واحد برسیم».
  • تحریم و قهر با صندوق رأی آورده‌ای برای کشور ندارد. هیچ حزب و گروه سیاسی با کنار کشیدن و قهر کردن با صندوق آورده‌ای به دست نمی‌آورد. اکنون می‌بینیم که اصلاح‌طلبان هم کنار ننشستند زیرا می‌دانند اگر با انتخابات فاصله بگیرند، نه‌تنها هیچ آورده‌ای به دست نمی‌آورند بلکه فراموش می‌شوند.
  • کار عقلایی و درستی کردند که چهره‌هایشان به صحنه آمدند و نشان دادند می‌خواهند در عرصه بمانند و در چارچوب قانون و مقررات به فعالیت ادامه خواهند داد. انتخابات مجلس یعنی انتخاب قانونگذار؛ بنابراین قانونگذار باید بیش از همه به قانون تمکین کند. حضور اصلاح‌طلبان پر رنگ بوده است و شخصیت‌های شاخصی آمده‌اند و همچنین اعتدالیون و با این اوصاف شاهد یک انتخابات پرشور خواهیم بود».
  • قطعا در روزهای آینده شاهد گفت‌وگوها و فعالیت‌ها و تلاش‌های انتخاباتی زیادی خواهیم بود زیرا ورود سلایق مختلف و رسانه‌ها به تحرک انتخاباتی جامعه کمک می‌کند و در ماه‌های آینده شناسایی نامزدها از سوی جامعه صورت می‌گیرد و هر چه به انتخابات نزدیک می‌شویم فضای کشور انتخاباتی‌تر می‌شود.
اخبار مرتبط:
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا
ابهام درباره زمان و مکان مذاکرات ایران و آمریکا

منابع دولتی پاکستان اعلام کردند زمان و محل برگزاری دور جدید مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا هنوز مشخص نشده است.

تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد
تعداد حملات به مناطق مختلف تهران در جنگ اعلام شد

منطقه ۴ با ۹۰ بار اصابت، منطقه ۲۱ با ۶۲ بار اصابت، منطقه یک با ۵۷ بار اصابت و منطقه ۲۲ با ۵۵ بار اصابت، بیشترین خسارت و منطقه ۱۷ با ۳ بار اصابت، کمترین خسارت را از حملات هوایی امریکا و اسراییل داشتند.

حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است
حقیقت‌پور: جریانی که به هاشمی و لاریجانی حمله کرد، حالا قالیباف و پزشکیان را هدف گرفته است

یک فعال سیاسی اصولگرا درباره برخی موضوعات مطرح شده از سوی جریانات تندرو از جمله بحث کودتا گفت: این افراد نگاه سیاسی درستی ندارند و جمهوری اسلامی را صرفاً متعلق به خود و در خدمت خواسته‌هایشان می‌دانند. مگر ممکن است در درون جمهوری اسلامی جریانی به دنبال کودتا باشد؟ چنین ادعایی اساساً ناپسند است. افرادی که تلاش کردند مرحوم آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را از صحنه سیاسی حذف کنند، به آقای ناطق نوری حمله کردند، به آقای علی لاریجانی حملات گسترده‌ای انجام دادند، امروز هم آقای قالیباف و آقای پزشکیان را هدف قرار داده‌اند. هر جریان یا شخصیتی که در برابر آنها بایستد، با بی‌تقوایی کامل مورد هجمه قرار می‌گیرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است