کد خبر : 256643
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۱۷ - 20:15
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

ادعای عجیب فعال سیاسی اصولگرا/ کوشکی: پلاک سفیدها پروژه اصلاح‌طلبان برای انتخابات هَستند

فعال سیاسی حامی دولت مدعی شده است که اصلاح‌طلبان برای حضئر در انتخابات برنامه دارند.

ادعای عجیب فعال سیاسی اصولگرا/ کوشکی: پلاک سفیدها پروژه اصلاح‌طلبان برای انتخابات هَستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: این روزها شاهد هستیم که اصلاح طلبان از یک سو علیه مشارکت در انتخابات موضع می گیرند و از سوی دیگر نیروهای خود را برای پیش ثبت نام در انتخابات ساماندهی می کنند.

محمدصادق کوشکی درباره برنامه انتخاباتی اصلاح طلبان گفت: اصلاح طلبان سناریویی را برای باج گیری از نظام آماده کرده بودند تا همچون دوره گذشته در زمان ثبت نام اصلی نامزدها آن را به اجرا درآوردند اما پیش ثبت نام نامزدها همه برنامه اصلاح طلبان را به هم زد.

وی با بیان اینکه پایگاه اجتماعی اصلاح طلبان دوره گذشته نیز پای صندوق رأی نیامد و همان زمان نیز سناریوی باج گیری از نظام شکست خورد، افزود: امروز اصلاح طلبان یا باید صادقانه ثبت نام کنند و وارد رقابت سیاسی شوند یا آنکه ثبت نام نکنند. از این رو اصلاح طلبان به افراد پلاک سفید خود رهنمود دادند تا برای انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نام نویسی کنند.

تحلیلگر مسائل سیاسی یادآور شد: افرادی که خیلی سابقه و موضع گیری پررنگ سیاسی ندارند و جوان هستند اما به واسطه شغل یا موقعیت اجتماعی شان در شهر خودشان سرشناس باشند، مدنظر اصلاح طلبان هستند تا به میدان بیایند و برای انتخابات مجلس ثبت نام کنند. در عین حال جبهه اصلاحات گارد اوپوزیسیون خود را حفظ کرده است تا به نوعی خودشان را در زمره آشوب گران سال گذشته نشان دهد، بخشی از بدنه اغتشاشگران را به خود جذب کند و در زمان لازم آنها را به نفع پلاک سفیدها پای صندوق رأی بیاورد.

وی با اشاره به سناریوی چندلایه اصلاح طلبان برای مجلس آینده افزود: وقتی پلاک سفیدها رأی بیاورند، به مجلس راه یابند و اعتبارنامه های شان تأیید شود، آن وقت ماهیت خود را نمایان می کنند، کاری که در انتخابات مجلس دهم شاهدش بودیم. جریان اصلاحات این بازی چندگانه را عین سیاست ورزی می داند و به این سبک از بازی افتخار هم می کند.

این استاد دانشگاه با بیان اینکه اصلاح طلبان اصلا به این باور ندارند سیاستمدار باید شفاف عمل کند، تأکید کرد: آنها در طی ادوار گذشته انتخابات از همین سیاست استفاده کردند و باز هم استفاده می کنند. آنچه مسلم است جریان اصلاحات به هیچ عنوان قصد خداحافظی با قدرت را ندارد اما می خواهد با کمترین هزینه بیشترین سهم از قدرت را به دست آورد.

اخبار مرتبط:
بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند
بازرسان آژانس نمی‌توانند وارد تأسیسات هسته‌ای ایران شوند

«امیر سعید ایروانی» نماینده ایران در سازمان ملل روز یکشنبه در مصاحبه با شبکه آمریکایی سی‌بی‌اس تأکید کرد که ایران هرگز غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نخواهد کرد.

آیت‌الله نوری‌همدانی: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای از سوی شخص یا دولت محاربه محسوب می شود
آیت‌الله نوری‌همدانی: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای از سوی شخص یا دولت محاربه محسوب می شود

آیت‌الله نوری همدانی اعلام کرد: هرگونه تهدید و تعرض به آیت‌الله‌ خامنه‌ای و مرجعیت شیعه از سوی شخص یا دولت، حکم محارب را دارد. هرکسی در این جنایت کمک کند در همین حکم میباشد.

علی لاریجانی: از طرف موساد پیام تهدیدآمیز دریافت کردم
علی لاریجانی: از طرف موساد پیام تهدیدآمیز دریافت کردم

مشاور رهبر معظم انقلاب در خصوص جنگ ۱۲ روزه گفت: ترامپ در جریان تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران بود و برای آن برنامه ریزی کرده بود اما با گفته هایش مردم را فریب داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است