کد خبر : 255190
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۰۶ - 09:58
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

فرمانده انتظامی اصفهان: ۲ هزار تن شکر احتکاری در اصفهان کشف شد

فرمانده انتظامی استان اصفهان از کشف 2 هزار و 810 تُن شکر احتکار شده به ارزش 702 میلیارد و 500 میلیون ریال در بازرسی از انبار یکی از کارخانه‌های شهرستان شاهین‌شهر خبر داد.

فرمانده انتظامی اصفهان: ۲ هزار تن شکر احتکاری در اصفهان کشف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار حمید علینقیان‌پور فرمانده انتظامی استان اصفهان اظهار داشت: مأموران پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی انتظامی شهرستان شاهین‌شهر و میمه برابر اخبار و اطلاعات واصله مبنی بر احتکار شکر در انبار کارخانه قند شهرستان موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

به نوشته فارس؛ وی افزود: مأموران پس از انجام تحقیقات لازم و کسب اطمینان از درستی موضوع با اخذ مجوز از مرجع قضائی به همراه ماموران پلیس امنیت اقتصادی استان و مأموران اداره تعزیرات حکومتی شهرستان از محل بازرسی کردند که در نتیجه این عملیات ۲ هزار و ۸۱۰ تُن شکر احتکار شده کشف شد.

علینقیان‌پور با بیان اینکه کارشناسان مربوطه ارزش این محموله مکشوفه را ۷۰۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعلام کردند، بیان کرد: در این رابطه انبار مذکور پلمب و پرونده آن برای اقدامات قانونی و برخورد با متخلفان به مرجع قضائی تحویل داده شد.

فرمانده انتظامی استان اصفهان خاطرنشان کرد: برابر دستور مرجع قضائی و هماهنگی‌های لازم شکرهای احتکاری تحویل اداره جهادکشاورزی شهرستان شاهین‌شهر شد تا تحت نظارت کامل بازرسان اداره جهادکشاورزی استان و شهرستان با نرخ مصوب دولتی در شبکه توزیع به فروش برسد.

وی بر برخورد قاطع پلیس با مفسدان اقتصادی، قاچاقچیان کالا و کسانی که اقدام به احتکار اقلام مورد نیاز و مایحتاج عمومی مردم می‌کنند تاکید کرد و گفت: از شهروندان می‌خواهیم هرگونه اخبار و اطلاعات در این خصوص را از طریق شماره تلفن مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند تا پس از بررسی و هماهنگی‌های لازم با این گونه مجرمان برخورد قانونی صورت گیرد.

اخبار مرتبط:
جمالی‌نژاد: امنیت روانی و رسانه‌ای سرمایه‌گذار مقدمه توسعه اقتصادی است
جمالی‌نژاد: امنیت روانی و رسانه‌ای سرمایه‌گذار مقدمه توسعه اقتصادی است

استاندار اصفهان گفت: امنیت روانی و رسانه‌ای سرمایه‌گذار مقدمه توسعه اقتصادی است و معرفی الگوهای موفق اقتصادی، نوعی خدمت فرهنگی محسوب می‌شود.

معادلی:مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان امسال در اصفهان فراخوان شدند
معادلی:مشمولان اعزامی پایه خدمتی آبان امسال در اصفهان فراخوان شدند

معاون وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان شرایط و زمان اعزام مشمولان پایه خدمتی آبان ماه ۱۴۰۴ را اعلام کرد.

فیروزبخت: سگ ۹۱ اصفهانی را گاز گرفت؛ مرگ ۲۵ نفر بر اثر غرق شدگی
فیروزبخت: سگ ۹۱ اصفهانی را گاز گرفت؛ مرگ ۲۵ نفر بر اثر غرق شدگی

مدیر کل پزشکی قانونی استان اصفهان گفت: طی ۶ ماه امسال ۹۱ نفر به دلیل گارگرفتگی سگ به مراکز پزشکی قانونی استان اصفهان مراجعه کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است