کد خبر : 254955
انتشار : ۱۴۰۲/۰۵/۰۴ - 11:32
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

فعالیت ۹۰۰ هیأت دانش‌آموزی استان اصفهان در ایام سوگواری ماه محرم

معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان گفت: هیأت‌های دانش‌آموزی سابقه بسیار طولانی در این استان دارند؛ برای امسال حدود ۹۰۰ هیأت دانش‌آموزی و رابطان آنها اعلام آمادگی کردند.

فعالیت ۹۰۰ هیأت دانش‌آموزی استان اصفهان در ایام سوگواری ماه محرم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهدی نم‌نبات، معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با اشاره به هیئت‌های دانش‌آموزی، اظهار داشت: در تعریف وزارتی، هیأت‌های دانش‌آموزی فعالیت‌های مذهبی مدرسه را پوشش می‌دهند و ما در استان اصفهان طی بومی‌سازی آنها را هیأت‌های دانش‌آموزی مهدی یاوران قرار دادیم چراکه طرح کانون‌های مهدویت مدارس را هم داشتیم و این دو را باهم ادغام کردیم تا طرح‌ها متعدد نباشند و هدف اصلی هیئت‌های دانش‌آموزی را بر مبنای مهدی یاوری قراردادیم.

به نوشته فارس؛ وی اضافه کرد: در طرح سفیران سلامت آموزش طرح هیأت‌های دانش‌آموزی مهدی یاوران را قرار دادیم و در حال آموزش به مربیان سراسر استان هستیم.

نم‌نبات تصریح کرد: هیأت‌های دانش‌آموزی سابقه بسیار طولانی در استان اصفهان دارند؛ برای امسال حدود ۹۰۰ هیأت دانش‌آموزی و رابطان آنها اعلام آمادگی کردند؛ رابطان آنها اعم از مدیر، معاون پرورشی، معلم مدرسه و یا مربیان طرح امین هستند که در تابستان امسال دو دوره آموزشی دراین‌خصوص داشته‌ایم.

اخبار مرتبط:
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد
جزئیات ۲ قتل مسلحانه در لنجان اعلام شد

رئیس پلیس آگاهی استان اصفهان جزئیات قتل مسلحانه ۲ شهروند در شهرستان لنجان را تشریح کرد.

تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت
تصادف ۲ پراید در محور هرند ۷ مصدوم داشت

سخنگوی مرکز اورژانس استان اصفهان از تصادف شبانه ۲ دستگاه پراید در محور سیان به سمت هرند و مصدومیت هفت نفر خبر داد.

دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد
دمای اصفهان تا ۸ درجه کاهش می‌یابد

اداره کل هواشناسی استان اصفهان نسبت به ریزش هوای سرد و کاهش ۴ تا ۸ درجه‌ای دما از روز یکشنبه ۳۰ شهریور ماه هشدار سطح زرد صادر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است