کد خبر : 252738
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۰ - 18:25
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

لباس در ایران اجاره‌ای شد

این روزها قیمت پوشاک به حدی بالا رفته که برخی سراغ اجاره لباس برای مهمانی‌ها می‌روند.

لباس در ایران اجاره‌ای شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تیترکوتاه نوشت: اگر گشت و گذاری در پلتفرم های آگهی داشته باشید با انبوهی از تبلیغات اجاره لباس مجلسی و عروسی مواجه می‌شوید.

قیمت اجاره لباس مجلسی بستگی به مدل لباس و همچنین محل تهیه دارد که از ۳۰۰ هزار تومان شروع می‌شود و تا شبی ۷۰۰ هزار تومان نیز می‌رود.

این نکته را هم باید گفت که برای اجاره لباس عموما باید کارت ملی به عنوان امانت در اختیار مغازه ها قرار گیرد.

لباس برای رفتن به مهمانی، در ایران اجاره‌ای شد

لباس برای رفتن به مهمانی، در ایران اجاره‌ای شد

اخبار مرتبط:
معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد
معاون وزیر صمت: سقف افزایش نهایی قیمت خودرو حدود ۱۵ درصد تعیین شد

معاون وزیر صمت با اشاره به افزایش قیمت خودرو گفت: براساس نامه قائم‌مقام وزارت صمت، درصد افزایش نهایی حدود ۱۵ درصد تعیین شده و تمام مراحل این فرایند به‌صورت قانونی طی شده است.

اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد
اینترنت ایرانسل تا ۷۰ درصد گران شد

بسته‌های TD-LTE ایرانسل بین ۹ تا نزدیک به ۷۰ درصد گران‌تر شدند و این گرانی در حالی رخ می‌دهد که سرویس TD-LTE در بسیاری از نقاط کشور برای کاربران با اختلال شدید همراه بوده و حتی برای بعضی کاربران قطعی مکرر این سرویس نیز در هفته‌های گذشته گزارش شده است. بسته‌های ۶ ماهه این سرویس نیز نزدیک ۶۸ درصد رشد قیمتی داشتند و به عنوان مثال بسته ۱۵۰ گیگابایتی ۶ ماهه از ۳۶۲ هزار تومان به ۶۰۸ هزار تومان رسیده است. همچنین بسته ۱۰۰ گیگابایتی ۶ ماهه نیز از ۲۶۸ به ۴۵۰ هزار تومان رسیده است که خبر از افزایش ۶۸ درصدی دارد.

چک‌های برگشتی بانک سپه یک ماه تعلیق شدند
چک‌های برگشتی بانک سپه یک ماه تعلیق شدند

بانک سپه از تعلیق چک‌های صادره عهده این بانک با تاریخ سررسید ۲۴ خرداد لغایت ۷ تیرماه سال جاری به مدت یک ماه خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است