کد خبر : 252690
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۰ - 14:22
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

وزیر برق عراق: بدهی‌ به ایران را کامل پرداخت کرده‌ایم/ تحریم‌ها مانع انتقال پول و کالا شده، ما مقصر نیستیم

وزیر برق عراق گفت که این وزارتخانه به صورت کامل بدهی‌ها به ایران را پرداخت کرده، اما مسائل مرتبط با بانک تجارت به دلیل تحریم‌های امریکا مانع تحویل اموال می‌شود.

وزیر برق عراق: بدهی‌ به ایران را کامل پرداخت کرده‌ایم/ تحریم‌ها مانع انتقال پول و کالا شده، ما مقصر نیستیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: زیاد علی فاضل وزیر برق عراق گفت که این وزارتخانه به صورت کامل بدهی‌ها به ایران را پرداخت کرده، اما مسائل مرتبط با بانک تجارت به دلیل تحریم‌های امریکا مانع تحویل اموال می‌شود.

وزیر برق عراق کفت که کاهش تولید برق پس از آن رخ داده که عراق بیشترین تولید به میزان ۲۶ هزار مگاوات را رقم زده است.

وی گفت که میزان تولید برق به دلیل کمبود گاز، به ۲۰ هزار و ۶۰۰ مگاوات رسیده است.

وزیر برق عراق افزود که به محض بازگشت گاز به میزان سابق، میزان تولید نیز افزایش می‌یابد و ساعات دسترسی به برق همانند گذشته می‌شود.

زیاد علی فاضل در این خصوص اشاره کرد که مذاکرات عمیقی با ایران طی روز‌های گذشته درخصوص تامین گاز صورت گرفته است.

وی توضیح داد که وزارت برق عراق به صورت کامل بدهی‌ها را پرداخت کرده، اما مسائل مرتبط با بانک تجارت به دلیل تحریم‌های امریکا مانع تحویل اموال می‌شود.

او تاکید کرد که وزارت برق عراق تمام طلب‌های گازی ایران را پرداخت کرده است اما مشکلات مربوط به بانک تی بی آی به دلیل تحریم‌های آمریکا مانع انتقال این مبالغ به ایران می‌شود.

سخنگوی وزارت برق عراق پیشتر تاکید کرد که ایران هشداری بابت کاهش گاز نداده، عراق را با کاهش گاز غافلگیر کرده است.

وی درباره علت این کاهش گاز از سوی ایران توضیح داد که ایران در پاسخ به عراق گفته است که اموالی در عراق داریم که باید پرداخت شود.

روز گذشته، چارچوب هماهنگی نیرو‌های سیاسی شیعه از دولت عراق خواست که برای واداشتن امریکا به آزادسازی فوری طلب‌های ایران بابت صادرات گاز اقدام کند.

شب گذشته، احمد موسی، سخنگوی وزارت عراق، گفت که این وزارتخانه بدهی‌های خود به ایران بابت واردات گاز را به بانک تجارت عراق پرداخت کرده است.

وی اشاره کرد که سختی در رابطه با تحویل مبالغ به ایران به دلیل تحریم‌های امریکا وجود دارد و توافقی وجود دارد که کالا و نیاز‌های انسانی و واکسن به ایران تحویل داده شود.

اخبار مرتبط:
پیوند سیاست و مُد؛ کاپشن «نایکی» پس از انتشار تصویر مادورو در بازار نایاب شد
پیوند سیاست و مُد؛ کاپشن «نایکی» پس از انتشار تصویر مادورو در بازار نایاب شد

کاپشن‌های ورزشی تولید شرکت آمریکایی «نایکی» پس از بازداشت نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا، در روز شنبه، توجهی بی‌سابقه در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت؛ رویدادی قابل‌توجه که سیاست و مُد را به هم پیوند زد.

حمله آمریکا به ونزوئلا حدود ۷۵ کشته بر جای گذاشت/ ده‌ها نفر در نتیجه درگیری مسلحانه در مجموعه محل اقامت مادورو در کاراکاس جان باختند
حمله آمریکا به ونزوئلا حدود ۷۵ کشته بر جای گذاشت/ ده‌ها نفر در نتیجه درگیری مسلحانه در مجموعه محل اقامت مادورو در کاراکاس جان باختند

دولت ایالات متحده ارزیابی کرده است که در جریان یورش نظامی روز شنبه برای دستگیری رئیس‌جمهور ونزوئلا، نیکلاس مادورو، حدود ۷۵ نفر کشته شدند؛ از جمله ده‌ها نفر که در نتیجه درگیری مسلحانه در مجموعه محل اقامت او در کاراکاس جان باختند. این مطلب را مقام‌هایی آشنا با موضوع گفته‌اند.

ای‌بی‌سی نیوز: آمریکا از ونزوئلا خواسته که روابط خود را با چین، روسیه، ایران و کوبا کاهش دهد
ای‌بی‌سی نیوز: آمریکا از ونزوئلا خواسته که روابط خود را با چین، روسیه، ایران و کوبا کاهش دهد

آمریکا از ونزوئلا خواسته است روابط خود را با چین، روسیه، ایران و کوبا کاهش دهد. به ونزوئلا گفته شده این چهار کشور را از کشور اخراج کند و روابط اقتصادی با آن‌ها را به‌طور کامل قطع کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است