کد خبر : 252658
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۲۰ - 12:58
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

روزنامه جمهوری اسلامی: انتخابات را مهندسی نکنید/ مردم، انتخابات مهندسی شده را قبول ندارند

روزنامه جمهوری اسلامی: مهندسی کردن انتخابات، توهین به شعور مردم است روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:سیر نزولی مشارکت مردم در انتخابات طی سال‌های اخیر به ویژه در دو انتخابات 1398 مجلس شورای اسلامی و 1400 ریاست ‌جمهوری، در شأن نظام جمهوری اسلامی که با بیش از 98 درصد مشارکت مردمی تأسیس شد، نیست.

روزنامه جمهوری اسلامی: انتخابات را مهندسی نکنید/ مردم، انتخابات مهندسی شده را قبول ندارند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه جمهوری‌اسلامی نوشت: اینکه بعضی از مسئولین، مشارکت‌های پائین ۵۰ درصد در انتخابات را قانع‌کننده و کافی می‌دانند بهیچوجه سخن درستی نیست. نظام جمهوری اسلامی فقط با برخورداری از پشتوانه مردمی است که می‌تواند بقاء خود را تضمین کند.

وقایع سال ۱۴۰۱ نشان داد دشمنان برای جدا ساختن مردم از این نظام برنامه‌های گسترده‌ای دارند. از دشمنان انتظار دیگری نیست ولی مسئولان نظام باید برای ناکام کردن آنان برنامه‌های عملی داشته باشند. مهم‌ترین برنامه برای نقش بر آب کردن نقشه‌های دشمن اینست که تمام اقدامات مسئولان در بخش‌های مختلف به ویژه در انتخابات، منطبق بر قانون باشد. منطبق بر قانون بودن را نیز خود مردم باید تشخیص بدهند و تأیید کنند نه اینکه مسئولان هر کاری می‌خواهند انجام بدهند و آن را قانونی بدانند.

برجسته‌ترین نمونه عمل به قانون در انتخابات، نظر دادن در مورد صلاحیت داوطلبان است. اینکه افراد زیادی به بهانه‌های مختلف ردصلاحیت شوند تا افراد مورد نظر در معرض انتخاب قرار بگیرند و رأی ‌دهندگان از داشتن حق انتخاب میان افراد مختلف با افکار متنوع محروم باشند، پای‌بندی به قانون نیست. کسی حق ندارد قانون را طبق سلیقه خودش تفسیر کند و براساس همان تفسیر، دایره انتخاب مردم را تنگ نماید. عامل اصلی ریزش‌ها در انتخابات‌های ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ همین سلیقه‌ای برخورد کردن با قانون است.

مردم، این قبیل برخوردها را اهانت به شعور خود و نادیده گرفتن حقوق و آزادی‌های مشروع می‌دانند. نام انتخاباتی که با چنین سازوکاری برگزار شود «انتخابات مهندسی شده» است. این را باید مسئولان بدانند که مردم، انتخابات مهندسی شده را قبول ندارند و آن را تضییع حقوق قانونی خود می‌دانند. مسئولان اگر خواستار برگزاری انتخابات با مشارکت حداکثری هستند، باید از مهندسی کردن انتخابات پرهیز کنند و حق انتخاب آزاد مردم را به رسمیت بشناسند.

اخبار مرتبط:
ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد
ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد

ترامپ مصاحبه شمخانی را بازنشر کرد رئیس جمهور آمریکا مصاحبه مشاور سیاسی رهبر ایران با شبکه خبری ان بی سی را در شبکه اجتماعی خود تروث سوشیال بازنشر کرد.

آکسیوس، پیشنهاد جنجالی آمریکا به ایران را فاش کرد
آکسیوس، پیشنهاد جنجالی آمریکا به ایران را فاش کرد

یک مقام آمریکایی و دو منبع مطلع دیگر به وب‌سایت آکسیوس گفته‌اند که دولت ترامپ در جریان دور چهارم مذاکرات در روز یکشنبه، یک پروپوزال برای توافق هسته‌ای به ایران ارائه داده است.

ترامپ: در ایران با ۴۰ هزار دلار پهپادهای خوبی می‌سازند
ترامپ: در ایران با ۴۰ هزار دلار پهپادهای خوبی می‌سازند

​رئیس‌جمهور آمریکا گفت: به یکی از شرکت‌های (آمریکایی) گفتم که پهپادهای زیادی می‌خواهم. در ایران آن‌ها پهپادهای خوبی می‌سازند و با ۳۵ هزار تا ۴۰ هزار دلار پهپاد می‌سازند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است