کد خبر : 251743
انتشار : 2023/07/04 - 17:56
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

رسانه نزدیک به قالیباف: اصلاح‌طلبان می‌خواهند جبهه پایداری را تحریک کنند که مقابل اصولگرایان بایستند

یک رسانه اصولگرا مدعی شده است که اصلاح‌طلبان روش تفرقه انداز و حکومت کن را برای انتخابات پیش رو در نظر گرفته‌اند.

رسانه نزدیک به قالیباف: اصلاح‌طلبان می‌خواهند جبهه پایداری را تحریک کنند که مقابل اصولگرایان بایستند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ یک رسانه نزدیک به قالیباف مدعی شده است که اصلاح‌طلبان رفته رفته با نزدیک شدن به ایام انتخابات سعی دارند با تحریک جبهه پایداری، آنها را در برابر اصولگرایان سنتی و طیف قالیباف عَلم کنند. این رسانه در گزارش خودش آورده است: اصلاح‌طلبان تلاش دارند که با تئوری تفرقه انداز و حکومت کن، میان گروه‌های مختلف جریان رقیب خود اختلاف افکنی کنند. امید آنها این است که با ایجاد چنددستگی بین اصولگرایان و عدم وحدت آنها برای خود فرصتی فراهم آورند. تلاش اصلاح‌طلبان برای رو در روی هم قرار دادن طیف‌های مختلف اصولگرایی اما در شرایطی است که جریان اصولگرا در مرحله فعلی بیش از هر چیزی روی برگزاری یک انتخابات حداکثری و پرشکوه تاکید دارد. وحدت اما آرمانی است که در انتخابات‌های قبلی هم مد نظر بوده و تا حدی نیز حاصل شده است، در نتیجه همین وحدت و همراهی نیز شاهد کامیابی این جریان در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پییشین بوده‌ایم. تجربه قابل توجه و مفیدی که قطعا با این طور اختلاف افکنی‌های عیان جریان اصلاحات نادیده انگاشته نخواهد شد.

اخبار مرتبط:
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: از مرحله مواجههٔ دفاعی و پدافندی عبور کرده‌ایم و امروز در آستانه عملیات‌های تهاجمی قرار داریم.

ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است
ادعای آژانس انرژی اتمی: شواهد فعالیت در «کوه کلنگ» ایران مشاهده شده است

آژانس بین‌المللی انرژی اتمی ادعا کرده نشانه‌هایی از فعالیت در سایت موسوم به «کوه کلنگ» در ایران مشاهده شده است؛ سایتی که تهران پیش‌تر وجود فعالیت هسته‌ای در آن را رد کرده بود. به‌گفته دیپلمات‌ها، این شواهد می‌تواند شامل تحرکات فنی یا تغییرات در زیرساخت‌ها باشد، هرچند آژانس جزئیات دقیق ارائه نکرده است.

نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم
نیکزاد، نایب رئیس مجلس: جنگ را تا پیروزی کامل ادامه می دهیم

نایب رییس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه دشمنان هنوز نیروهای مسلح و مردم ایران را نشناخته اند گفت: جنگ را تا پیروزی نهایی ادامه خواهیم داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است