کد خبر : 250823
انتشار : ۱۴۰۲/۰۴/۰۷ - 21:03
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

همسر کریم بنزما: مسلمان شدم چون این دین زیباست

همسر کریم بنزما که با پیوستن او به الاتحاد قرار است به همراه کریم در عربستان زندگی کند در یک مصاحبه درباره زندگی مشترکش با این ستاره فرانسوی صحبت کرد.

همسر کریم بنزما: مسلمان شدم چون این دین زیباست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ورزش سه نوشت: جوردن اوزونا همسر کریم بنزما برای اولین بار زمانی مقابل رسانه‌ها قرار گرفت که به همراه ستاره فرانسوی در مراسم اهدای توپ طلا به بنزما شرکت کرد و دوربین‌ها اولین تصاویر او را شکار کردند. یک سال بعد اولین فرزند بنزما و جوردن اوزنا به دنیا آمد.

همسر کریم بنزما که بعد از پیوستن او به الاتحاد به همراه همسرش به عربستان سفر کرد و قرار است فصل آینده در کنار کریم در این کشور زندگی کند برای اولین بار با یک رسانه به صورت اختصاصی مصاحبه کرد. او در گفتگو با YoDona درباره زندگی جدیدش در عربستان صحبت کرده و همچنین از نحوه آشنایی‌اش با بنزما و زندگی مشترک با یکی از ستاره‌های بزرگ فوتبال گفت.

همسر بنزما در این مصاحبه گفت:” من وقتی کریم را برای اولین بار شناختم نمی‌دانستم او کیست! می‌دانید چرا؟ چون من آمریکایی‌ هستیم و چیزی از فوتبال نمی‌دانستم. ولی از همان لحظه اول فهمیدم این مرد، متفاوت است. کریم انسان بی‌نظیری است. وقتی می‌گویم کریم بهترین دوست من است بیراه نمی‌گویم”.

همسر ستاره فرانسوی می‌گوید بعد از ازدواج با بنزما مسلمان شده. او در این باره گفت:” من در مسجد مادرید مسلمان شدم. مراسم کوچک و صمیمی‌ای بود. مثل یک بچه گریه کردم. من خیلی احساساتی هستم. درباره این دین تحقیقات زیادی کردم و آن را زیبا یافتم. در ماه رمضان قرآن می‌خوانم و به گریه می‌افتم. همچنین کتاب «مسیر مقدس اسلام آوردن» را خواندم که درباره یک مسیحی است که مثل من به اسلام ایمان می‌آورد. کتاب خیلی زیبایی است”.

اخبار مرتبط:
از انتقاد قلعه‌نویی تا اختلال در برنامه‌ی عادل فردوسی‌پور
از انتقاد قلعه‌نویی تا اختلال در برنامه‌ی عادل فردوسی‌پور

پاسخگویی به نقد منصفانه ی رسانه‌ها تکلیفی است بر عهده‌ی مسئولان که برگرفته و خروجی شرط شفافیت رفتار حاکمیتی است .

سرباز پرسپولیس از تیم جدا شد!
سرباز پرسپولیس از تیم جدا شد!

فرزین معامله‌گری برای پشت سر گذاشتن خدمت سربازی خود راهی یک تیم نظامی خواهد شد.

شکایت چندباره صداوسیما، سایت فوتبال ۳۶۰ را فیلتر کرد!
شکایت چندباره صداوسیما، سایت فوتبال ۳۶۰ را فیلتر کرد!

شکایت چندباره صداوسیما، سایت فوتبال ۳۶۰ را فیلتر کرد! دلیل فیلتر شدن سایت فردوسی‌پوش مشخص شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است