کد خبر : 249527
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۳۰ - 12:43
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

علیرضا بیرانوند قراردادش با پرسپولیس را فسخ می‌کند

علیرضا بیرانوند دروازه بان تیم پرسپولیس بعد از نوتیس به این باشگاه در خصوص دریافت مطالبات خود، حالا از امروز حق فسخ قراردادش را دارد.

علیرضا بیرانوند قراردادش با پرسپولیس را فسخ می‌کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فوتبالی نوشت: در حالی که ۱۰ روز از ارسال نوتیس (اخطار فسخ قرارداد) علیرضا بیرانوند به باشگاه پرسپولیس می‌گذرد، این بازیکن با توجه به عدم پرداخت مطالباتش از سوی باشگاه پرسپولیس، از امروز می‌تواند برای فسخ قراردادش اقدام کند.

باشگاه پرسپولیس پس از دریافت نوتیس بیرانوند طی روزهای گذشته جلساتی را با وکلای علیرضا بیرانوند برگزار کرده اما تمام این جلسات بی‌نتیجه مانده است تا احتمال فسخ قرارداد بیرانوند با سرخپوشان افزایش یابد. بیرانوند اکنون با تیم ملی ایران در کشور ازبکستان به سر می‌برد و امروز در دیدار فینال تورنمنت کافا به مصاف تیم میزبان خواهد رفت

بیرانوند مدعی است حدود ۴۰ درصد از قرارداد فصل گذشته خود را طلبکار است و خواهان دریافت تمام این مبلغ شده است. موضوعی که باعث اختلاف میان باشگاه پرسپولیس و این دروازه‌بان شده است و باید دید آیا این بازیکن امروز از طریق وکلای خود اقدام به فسخ قرارداد خواهد کرد یا فعلاً تا زمان بازگشت و مذاکره با مدیران باشگاه صبر می‌کند.

دروازه‌بان ملی‌پوش پرسپولیس به واسطه عملکرد خوب خود در فصل گذشته با چند پیشنهاد خارجی مواجه شده که مهمترین آن از لیگ عربستان است. البته فعلاً بیرانوند برای حضور در لیگ عربستان با مشکل ممنوعیت حضور بازیکن ایرانی در این کشور مواجه است و احتمالاً کار راحتی نیز پیش رو ندارد؛ مگر اینکه این  ممنوعیت برداشته شود!

اخبار مرتبط:
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد
رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد

مدافع - هافبک استقلال در لیگ بیست‌وپنجم نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت.

تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است