کد خبر : 248154
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۲۱ - 15:51
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

دفاع سفت و سخت نماینده مجلس از قانون عدم تغییر ساعت/ جهان‌آبادی: عقب نشینی نمی‌کنیم/ برخی مخالف هستند که باشند

نماینده موافق عدم تغییر ساعت گفت: هر قانونی که تصویب می‌شود، مخالفان و موافقانی دارد. اگر بنا باشد که به دلیل اینکه یک عده که مخالف یک قانونی هستند، بخواهیم آن را عوض کنیم، سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. یکی از اصلی‌ترین شاخص‌های اثرگذاری قانون در جامعه بحث ثبات است. دلیل ندارد قانونی که پشتوانه کارشناسی دارد را تغییر دهیم. اگر پشتوانه‌ای نداشت و تحقیقات انجام نمی‌شد.

دفاع سفت و سخت نماینده مجلس از قانون عدم تغییر ساعت/ جهان‌آبادی: عقب نشینی نمی‌کنیم/ برخی مخالف هستند که باشند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  اعتمادآنلاین نوشت: جلیل رحیمی جهان‌آبادی، نماینده مجلس در پاسخ به اینکه چرا با وجود اینکه عدم تغییر ساعت قبلا هم امتحان خود را پس داده و شکست خورده اما باز هم مجلس آن را تکرار کرد، گفت: «بحث تغییر ساعت و استفاده بهینه از انرژی و نور در بسیاری از کشورها مطرح است. در این دوره از مجلس که این بحث مطرح شده، موافقان، مخالفان، مرکز پژوهش‌ها و کارشناسان دیدگاه‌های خود را چه در قالب جلسات کمیسیون و چه در صحن، بیان کردند. جمع‌بندی نهایی این شد این سبک از تغییر ساعت اختلالات متعددی را چه در سیستم کاری و چه در سیستم بیولوژیکی افراد و نحوه زندگی‌شان و همچنین به لحاظ اوقات شرعی مسائل متعددی را ایجاد کرده است.»

وی ادامه داد: «تجربه کشورهای دیگر و کشور خودمان نشان می‌داد که میزان صرفه جویی انرژی با تغییر ساعت آنچنان که انتظار می‌رفت، محقق نمی‌شود و باید راهکارهای جایگزینی برای آن پیدا کرد از جمله تغییر ساعت ادارات. کمااینکه در برخی از کشورها زمانی که روزها طولانی‌تر است ساعت کار زودتر شروع می‌شود یا در ایام سرما و گرما تصمیماتی برای نحوه اداره مدارس و ادارات گرفته می‌شود که در کشور ما هم ضروری است که به آن توجه شود.»

این نماینده مجلس درخصوص علت جابه‌جا کردن ساعت کاری کارمندان گفت: «این تصمیم مجلس نبوده و دستورالعمل دولت بوده است. مجلس در این مورد نقشی نداشته است و دولت باید در مورد آن پاسخگو باشد.»

رحیمی جهان آبادی در پاسخ به اینکه باتوجه به نارضایتی‌های ایجاد شده برای مردم، آیا امکان دارد مجلس از قانون عدم تغییر ساعت، عقب‌نشینی کند، گفت: «زمانی که ما چنین تصمیمی گرفتیم، تصمیم آنی و احساسی نبود. مرکزپژوهش‌های مجلس، کارشاسان، موافقان و مخالفان صحبت کردند تا ما به این جمع‌بندی رسیدیم.»

نماینده مردم تربت جام در مجلس افزود: «هر قانونی که تصویب می‌شود، مخالفان و موافقانی دارد. اگر بنا باشد که به دلیل اینکه یک عده که مخالف یک قانونی هستند، بخواهیم آن را عوض کنیم، سنگ روی سنگ بند نمی‌شود. یکی از اصلی‌ترین شاخص‌های اثرگذاری قانون در جامعه بحث ثبات است. دلیل ندارد قانونی که پشتوانه کارشناسی دارد را تغییر دهیم. اگر پشتوانه‌ای نداشت و تحقیقات انجام نمی‌شد و یک تصمیم آنی بود، بله تغییر می‌کرد ولی این کار چون با بررسی مرکز پژوهش‌ها و بررسی‌های کارشناسی انجام شده، بعید است ساعت را تغییر دهیم.»

اخبار مرتبط:
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران
درخواست برای ساخت برنامه عبری در رادیو و تلویزیون ایران

خسرو معتضدتاریخ‌نگار و جمعیت‌شناس با تأکید بر اینکه رادیو و تلویزیون ما باید برنامه عبری داشته باشد، گفت: دولت ایران الآن باید به دنیا بگوید که اسرائیل و آمریکا تجاوزگر هستند. ما یک آدم با سر و زبان مثل ظریف در سازمان ملل می‌خواهیم؛ ولی شما ظریف را کنار گذاشته‌اید. این آدم یک سیاستمدار جهانی و شناخته شده است. چنین آدمی باید بر سر کار بیاوریم تا در سازمان ملل صحبت کند و مردم دنیا بدانند که نتانیاهو دید جلسات مسقط و رم داشت روابط را درست می‌کرد و به همین دلیل حمله کرد.

ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل
ادعای مهم یک نماینده عضو جبهه پایداری درباره حمله اسرائیل

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس مدعی شد: وزیر خارجه آمریکا، حمله اسرائیل را از قبل به ایران اطلاع داده بود.

درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران
درخواست آلمان برای فعال شدن مکانیسم ماشه علیه ایران

صدراعظم آلمان گفت از شورای امنیت خواهیم خواست تا «مکانیسم ماشه» علیه ایران را فعال کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است