کد خبر : 247684
انتشار : 2023/06/08 - 07:58
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

جذب یک هزار نیروی توانبخش برای آموزش و پرورش استثنایی در کشور

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از جذب یک هزار نیروی توانبخش برای آموزش و پرورش استثنایی در سطح کشور خبر داد.

جذب یک هزار نیروی توانبخش برای آموزش و پرورش استثنایی در کشور

حمید طریفی حسینی در جمع شورای معاونان و در جلسه ویدئوکنفرانس با مدیران و روسای مناطق و نواحی آموزش و پرورش استان خوزستان که در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: امسال سنجش تحصیلی دانش‌آموزان و نوآموزان برای اولین بار در کشور و به صورت فرآیندی و در طول سال تحصیلی انجام شد و تاکنون بازخوردهای مثبتی در خصوص اثربخشی اجرای این طرح دریافت شده است که نشان از اثربخشی آن دارد.

وی با بیان اینکه یک میلیون و ۳۵۰ هزار دانش‌آموز و نوآموز تاکنون در سطح کشور سنجش شده‌اند، افزود: استمرار اجرای این طرح در طول سال تحصیلی در قالب راه‌اندازی نظام پیشگیری، تشخیص و مداخله بهنگام در سطح کشور دنبال شده است.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور ادامه داد: بهره‌وری در آموزش و پرورش ضرورتی مهم و فراگیر است. بی شک شخص رئیس جمهور و ارکان کشور پای کار آموزش و پروش هستند و به صورت ویژه ایجاد تحول فراگیر در آموزش و پرورش را دنبال می‌کنند.

طریفی حسینی گفت: در همه عرصه‌های کشور نیاز به تحول داریم و یکی از مصادیق این تحول در سطح آموزش و پرورش، رتبه‌بندی بود که کار بسیار بزرگی بود. از سوی دیگر نوع نگاه به معلم در جامعه تغییر کرده است و این امر ناشی از اتفاقات خوبی است که در سطح دانشگاه فرهنگیان روی داده است. به عبارتی دیگر، تربیت معلم و توانمندسازی معلم رکن اصلی برنامه‌های تحولی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان با اشاره به جذب یک هزار نیروی توانبخشی در سطح کشور اشاره و عنوان کرد: آموزش و پرورش استثنایی در کشور ما نماد تحقق عدالت آموزشی است و در این راستا باید تحول در این سازمان از حوزه نیروی انسانی دنبال شود و این جذب اختصاصی در این سازمان در راستای عینیت بخشیدن به این سیاست فراگیر، اجرایی شده است.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است