به گزارش سایت خبری مدارا؛ علی مولوی رئیس پلیس راهور شهرستان اصفهان اظهار داشت: به همت و تلاش همکاران ما در پلیس راهور شهرستان اصفهان، مشارکت دستگاهها و همچنین همراهی خوب مردم با فرهنگ این کلانشهر اتفاقات خوبی را در سال جاری در زمینه کاهش تصادفات فوتی و جرحی شاهد بودیم.
وی افزود: براساس ارزیابیهای صورت گرفته طی ۲ ماهه سال جاری آمار تصادفات فوتی و جرحی به ترتیب ۳۰ و ۸۰ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته است که امیدواریم با همکاری و همراهی مردم شهرستان اصفهان این روند همچنان تا پایان سال تداوم داشته باشد.
مولوی یکی از عوامل کاهش تصادفات را اصلاح نقاط حادثهساز عنوان کرد و گفت: ما یکی دو سالی است که تمرکز خود را بر روی اصلاح نقاط حادثهساز شهر اصفهان قرار دادیم و کلانشهر اصفهان توانسته در این زمینه رتبه اول کشوری را کسب کند.
رئیس پلیس راهور شهرستان اصفهان تصریح کرد: در ۲ سال اخیر ۹۲ نقطه حادثهساز داشتیم که این رقم را به عدد ۱۵ رساندیم و تلاش میکنیم که این نقاط را نیز هرچه زودتر با همکاری شهرداری مناطق اصفهان به حداقل رسانده و شهری ایمن داشته باشیم.
وی عدم توجه به جلو و عدم توانایی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه را بیشترین علل تصادفات در شهرستان اصفهان عنوان کرد و گفت: توصیه ما این است که رانندگان، رانندگی تدافعی را در دستور کار خود قرار دهند و مورد دیگر اینکه به تابلوها و علایمی که در کنار خیابانها، بزرگراهها و جادهها نصب شده توجه داشته باشند.
مولوی ادامه داد: بعضاً مشاهده میشود رانندهای پشت فرمان خود در حال پیام دادن یا تماشای شبکههای مجازی است و باید بداند همین لحظهای که سرش را پایین آورده و به گوشی معطوف میکند، ممکن است با یک عابرپیاده یا موتورسوار برخورد کرده و یک خانوادهای را داغدار کند و به همین جهت توصیه اکید میکنیم از هر عملی که باعث انحراف دیدشان میشود، خودداری کنند.
رئیس پلیس راهور شهرستان اصفهان خطاب به کسانی که تازه گواهینامه پایه ۳ میگیرند، عنوان کرد: باید تا ۳ ماه اول یک راننده با تجربه کنارشان بنشیند و حق رانندگی از ۱۲ شب تا ۵ صبح را هم ندارند و همچنین تا یکسال هم حق رانندگی در راههای برونشهری را نخواهند داشت چون در غیر این صورت اگر تصادفی برای آنها رخ دهد بیمهها هیچ مسؤولیتی را قبول نمیکنند.
وی اضافه کرد: بعضاً در تصادفات شهری شاهد هستیم طرفین، خودرو را درصحنه تصادف ثابت نگه داشته و باعث بروز ترافیک و مسدود شدن خیابانها و یا بزرگراه میشوند که در این خصوص توصیه میکنم تا قبل از رسیدن کارشناسان پلیس راهور یک عکس با گوشی خود از صحنه تصادف گرفته و سپس وسیله نقلیه را به منتهی الیه راه منتقل کنند تا راه باز شده و مشکلی برای عبور و مرور سایر خودروها به وجود نیاید.
مولوی خاطرنشان کرد: بعضاً با خودرویی مواجه میشویم که در بین راه متوقف شده وقتی از او علت توقف را سوال میکنیم میگوید لاستیک خودرو پنچر شده و جک هم ندارم و همین موضوع باعث میشود که ترافیک سنگین به وجود بیاید و در همین خصوص موردی هم داشتیم که به علت نگذاشتن علایم یک دستگاه موتورسیکلت با خودرویی که پنچر کرده بود تصادف کرده و خسارت جبران ناپذیری را به بار آورده است.
رئیس پلیس راهور شهرستان اصفهان افزود: از رانندگان میخواهم که حتماً علایم، شبرنگ و سایر ابزار آلات مورد نیاز را همیشه همراه خود داشته و در صورت خرابی خودرو هم آن را با کمک دیگران به منتهی الیه راه انتقال دهند تا باعث بروز ترافیک نشوند.