کد خبر : 245186
انتشار : ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ - 17:48
چاپ

قیمت هر پرس کباب به نیم میلیون تومان رسید

کباب و جوجه کباب از آغاز سال ۱۴۰۲ نسبت به سال گذشته حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد گران‌تر شده است.

قیمت هر پرس کباب به نیم میلیون تومان رسید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ همشهری نوشت: چلو کباب از غذاهای لذیذ و سنتی و البته بسیار گران ما ایرانی‌هاست. در پی گرانی گوشت قرمز و گوشت مرغ، خوردن یک پرس چلو کباب یا چلو جوجه کباب گران تمام می‌شود. این در حالی است که از آغاز سال ۱۴۰۲، قیمت این غذاهای لذیذ نسبت به سال گذشته حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد گران‌تر شده است.

برای مثال، سال گذشته (آبان‌ماه ۱۴۰۱) هر پرس کباب گوسفندی (مشتمل بر ۲ سیخ کباب لقمه که وزن هر سیخ ۲۵۰ گرم است) به همراه یک پرس چلو کره ۴۰۰ هزار تومان می‌شد اما امسال هر پرس لقمه گوسفندی با برنج ۵۰۰ هزار تومان تمام می‌شود یا هر پرس جوجه کباب فیله (۵۰۰ گرمی) بدون برنج که سال گذشته ۲۳۰ هزار تومان بود امروز ۳۰۰ هزار تومان است.

مواد اولیه بسیار گران است

رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران در مورد علت گرانی‌ انواع کباب در سال جاری به همشهری آنلاین گفت: علتش این است که مواد اولیه بسیار گران شده است.

علی‌اصغر میرابراهیمی ادامه داد: گوسفند خیلی گران شده است به طوری که ما هر کیلو گوسفند زنده را بین ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزار تومان می‌خریم این در حالی است که هر کیلو ران گوسفندی پاک نشده ۴۶۰ هزار تومان و هر کیلو راسته گوسفندی هم ۵۵۰ تا ۶۰۰ هزار تومان است. همچنین، ما هر کیلو مرغ را ۹۰ هزار تومان و هر کیلو فیله را حدود ۲۵۰ هزار تومان خریداری می‌کنیم.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران تهران به گرانی دیگر مواد اولیه هم اشاره و بیان کرد: برنج و روغن بسیار گران است و ما هر کیلو برنج را ۱۳۰ هزار تومان می‌خریم. همچنین، هر کیلو زعفران ۴۰ میلیون تومان شده است و حتی مواد مصرفی کنار غذا هم بسیار گران شده است برای مثال، ما هر کیلو گوجه را ۲۹ هزار و ۵۰۰ تومان می‌خریم.

میرابراهیمی افزود: به اینها، باید هزینه‌های سربار و هزینه آب و برق و گاز و حقوق کارگر و مالیات را هم اضافه کرد.

رئیس اتحادیه صنف دارندگان رستوران تهران در مورد وضعیت تقاضا هم عنوان کرد: تحت تاثیر گرانی‌ها، قدرت خرید مردم کاهش یافته و تقاضا برای غذاهای کبابی کاهش داشته است.

هر پرس کوبیده و جوجه‌کباب و شیشلیک چند؟

میرابراهیمی در مورد قیمت غذاهای کبابی هم گفت: قیمت کباب با توجه به وزن آن متفاوت است و با توجه به وزن، هر پرس جوجه کباب با برنج ۱۵۰ تا ۱۸۰ هزار تومان و هر پرس کوبیده هم از ۱۴۰ تا ۲۰۰ هزار تومان است.

این صحبت‌ها در حالی است که در کبابی‌های معروف تهران هر پرس جوجه کباب بین ۲۷۰ هزار تا ۳۰۰ هزار تومان قیمت دارد. در این رستوران‌ها که بیشتر غذاهای کبابی سرو می‌شود هر سیخ کباب لقمه گوسفندی ۲۰۰ هزار تومان و چلو کره هم ۱۰۰ هزار تومان است. بنابراین، اگر کباب را همراه با برنج بخواهید سفارش دهید هر پرس چلوکباب ممتاز (مشتمل بر ۳۲۰ گرم مغز راسته گوسفندی) تا ۵۰۰ هزار تومان خرج دارد. در این رستوران‌ها، هر پرس کباب بره یا شیشلیک نزدیک به ۶۰۰ هزار تومان است.

قیمت در رستوران‌های مرکز تهران کمی مناسب‌تر است. اگر بخواهید در رستوران‌های خوب مرکز تهران یک پرس جوجه کباب بدون استخوان همراه با برنج بخورید حدود ۲۰۰ هزار تومان باید پرداخت کنید. چلوکباب کوبیده هم را با همین پول می‌توانید سفارش بدهید و نوش جان کنید.

هر پرس شیشلیک با برنج هم در این رستوران‌ها بین ۴۵۰ تا ۵۵۰ هزار تومان است.

اخبار مرتبط:
بورس برای چهارمین روز هم قرمز ماند
بورس برای چهارمین روز هم قرمز ماند

بازار سرمایه که از زمان بازگشایی در روز شنبه روند کاهشی به خود گرفته است، امروز چهارمین افت پیاپی خود را تجربه کرد و شاخص کل با کاهش بیش از ۵۷ هزار واحد به رقم دو میلیون و ۷۳۱ هزار واحد رسید.

یارانه ۹۰۰ هزار تومانی فعال شد
یارانه ۹۰۰ هزار تومانی فعال شد

مبلغ یارانه دریافتی برای دهک‌های مختلف در تیرماه مشخص شد.

روزنامه اصولگرا: مصاحبه اخیر علی لاریجانی ،کلاس درسی برای سیاست ورزان است/ نه شعار داد، نه اغراق کرد، نه احساساتی حرف زد
روزنامه اصولگرا: مصاحبه اخیر علی لاریجانی ،کلاس درسی برای سیاست ورزان است/ نه شعار داد، نه اغراق کرد، نه احساساتی حرف زد

سیاست را نباید ساده‌سازی کرد. مناسبات سیاسی نیز تک خطی نیست و نیازمند تحلیل‌های چندلایه و چندبُعدی است. یکی از چهره‌هایی که رفتار سیاسی‌اش نمونه‌ای روشن از این پیچیدگی و ظرافت است، علی لاریجانی است؛ سیاست‌مداری با پیشینه‌ای چنددهه‌ای در عرصه‌های گوناگون حکمرانی که در سال‌های اخیر، مسیر متفاوتی را پیموده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است