کد خبر : 245140
انتشار : 2023/05/23 - 13:32
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

خبر بد برای استقلالی‌ها

برای مصاف استقلال – نساجی آرتور یامگا با وجود سفر به تهران در لیست آبی پوشان قرار نمی‌گیرد.

خبر بد برای استقلالی‌ها

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ورزش سه نوشت: آرتور کوین یامگا که در بازی دربی مصدوم شد، بعد از تمرینات اختصاصی در زادگاهش (فرانسه) آماده بازی شده و امروز در تمرین استقلال حاضر می‌شود. با این حال او برای بازی با نساجی در لیست تیمش قرار نمی‌گیرد و در صورت صعود استقلال به دیدار پایانی جام حذفی و  صلاحدید ریکاردو ساپینتو در ترکیب تیم آبی قرار خواهد گرفت.

استقلال بیم این را داشت با مصدومیت رضا میرزایی و صالح حردانی در بازی با نساجی و احتمالا فینال بدون دفاع راست تخصصی به میدان برود اما صالح حردانی برای بازی با نساجی مشکلی ندارد و در صورت صعود استقلال به دیدار پایانی کوین یامگا هم آماده می‌شود که تیم استقلال را در بازی پایانی همراهی کند.

مصدومیت کوین یامگا از ناحیه همسترینگ بوده  و سفر او به تهران به این معنی است که پزشکان فرانسوی مجوز حضور او را در میدان صادر کرده‌اند.

اخبار مرتبط:
پهلوان رسول خادم از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد
پهلوان رسول خادم از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد

حمایت رسول خادم از عادل فردوسی‌پور رسول خادم استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.

امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی شرط گذاشت
امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی شرط گذاشت

امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی یک شرط گذاشته است.

ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است
ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است

پس از آنکه عادل فردوسی‌پور، مدیرمسئول پلتفرم «فوتبال ۳۶۰»، شامگاه گذشته از فیلتر شدن این پلتفرم خبر داد، گمانه‌زنی‌هایی در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی درباره نقش سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در این موضوع مطرح شد. ولی پیگیری نشان می‌دهد ساترا نقشی در فیلتر شدن این پلتفرم نداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است