کد خبر : 242833
انتشار : 2023/05/09 - 12:43
دسته‌بندی : اقتصادی
چاپ

ریزش بی‌سابقه شاخص بورس

بازار سهام با تابلویی تمام قرمز و در شرایطی که بیش از ۹۵ درصد از سهام، قفل در صف فروش بودند به کار خود در روز جاری پایان داد.

ریزش بی‌سابقه شاخص بورس

به گزارش سایت خبری مدارا؛ تسنیم نوشت: بازار سهام سومین روز کاری هفته را همانند روز گذشته، به نحوی آغاز کرد که بیش از 90 درصد از سهام بازار به سرعت در صف های فروش قفل شدند.

گفتنی است سه نماد فولاد، فارس و فملی بیشترین تاثیر در شاخص کل بورس و سه نماد مارون، آریا و کگهر بیشترین تاثیر را در شاخص فرابورس داشته اند.

لازم به ذکر است که ارزش معاملات خرد در بازار امروز مورخ 18 اردیبهشت ماه 1402، مبلغ 11هزار میلیارد و 500 میلیون تومان بود. همچنین در پایان بازار امروز، حدود 14.5 هزار میلیارد تومان ارزش سفارشهای سمت فروش در تابلو معاملات می باشد (در دامنه منفی تا مثبت) و حدود 1 هزار میلیارد تومان هم سفارش در سمت خرید وجود دارد. همچنین حقیقی ها در روز جاری بیش از 4 هزار میلیارد تومان نقدینگی از بازار خارج کردند.

در بازار بورس امروز 30نماد در محدوده ی مثبت و 377نماد در محدوده ی منفی و در بازار فرابورس 292 نماد در محدوده ی مثبت و 90 نماد در محدوده منفی معامله شدند.

به نظر می رسد بازار سرمایه پس از رالی صعودی که آغاز کرد، چند روزی وارد فضای رکودی و اصلاحی شود، همچنین ورود صندوق های حمایتی برای مدیریت هیجانات بازار در چنین مواقعی ضروری است

اخبار مرتبط:
تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟
تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟

گالری کاظمی با سال‌ها تجربه و مجوز رسمی، یکی از معتبرترین مراکز خرید شمش طلا و نقره در ایران است. تمامی محصولات با اصالت تضمینی، فاکتور رسمی، گواهی اصالت معتبر و قابل استعلام از سامانه GS1 ایران عرضه می‌شوند.

آخرین قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در بازار آزاد
آخرین قیمت طلا، دلار، سکه و ارز در بازار آزاد

قیمت طلای 18عیار 23 میلیون و 509 هزار تومان و قیمت سکه طرح جدید 234 میلیون و 500 هزار تومان شد.

توان مالی مردم برای تامین مسکن کم شده است
توان مالی مردم برای تامین مسکن کم شده است

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تأثیر جنگ‌های اخیر بر اقتصاد کشور و بخش مسکن، گفت: مسئله مسکن صرفاً به میزان عرضه مربوط نمی‌شود، بلکه کاهش توان اقتصادی خانوارها، دسترسی مردم به مسکن را دشوارتر کرده است. از سوی دیگر تمایل به سرمایه‌گذاری در بخش مسکن کاهش یافته است، در صورتیکه باید مشکلات بخش خصوصی را حل کنیم؛ چراکه نهایتا ۲۰ درصد از عرضه مسکن دست دولت است و باید بخش خصوصی فعال شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است