کد خبر : 241982
انتشار : 2023/05/04 - 10:10
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

واکنش آمریکا به سفر رئیسی به سوریه

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «باید بگویم که رژیم ایران و رژیم اسد به تعمیق روابط خود ادامه می‌دهند که این نه تنها برای متحدان و شرکای ما و کشورهای منطقه، بلکه برای جهان به طور گسترده‌ای نگران‌کننده است».

واکنش آمریکا به سفر رئیسی به سوریه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه از سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری به سوریه و نتایج این سفر ابراز نگرانی کرد.

پاتل طی نشست خبری روزانه، در این‌باره گفت: «باید بگویم که رژیم ایران و رژیم اسد به تعمیق روابط خود ادامه می‌دهند که این نه تنها برای متحدان و شرکای ما و کشورهای منطقه، بلکه برای جهان به طور گسترده‌ای نگران‌کننده است».

وی در پاسخ به سوالی برای اظهار نظر درباره سفر رئیسی به دمشق، مدعی شد: «این دو رژیم‌هایی هستند که به مشارکت در فعالیت‌های شرورانه و ثبات‌زدا نه فقط در کشورهای نزدیک خود بلکه در کل منطقه ادامه می‌دهند».

این مقام آمریکایی در تلاش برای منصرف کردن کشورهای عربی از احیای روابط دیپلماتیک با سوریه، اظهار داشت: «ما همچنان بر این باوریم که روابط با رژیم اسد را نباید احیا کنیم. ما از عادی‌سازی روابط کشورهای دیگر با دمشق نیز حمایت نمی‌کنیم و این مسئله را بارها برای شرکای خود روشن کرده‌ایم».

پاتل همچنین افزود: «ایالات متحده معتقد است که راهکار سیاسی که در قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد ذکر شده، تنها راه مناسب برای بحران سوریه است».

رئیسی روز چهارشنبه در صدر هیأتی عالی‌رتبه به دمشق رفت و با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه و مقامات این کشور دیدار کرد.

شبکه «المیادین» نیز گزارش داد که در سفر رئیسی به دمشق، تفاهم‌نامه‌های متعددی بین طرف‌های ایرانی و سوری امضا می‌شود و موضوع اقتصادی در رأس گفتگوهای طرفین قرار دارد.

اخبار مرتبط:
سی‌بی‌اس: وزیر جنگ آمریکا گفته جنگ با ایران تاکنون ۳۷.۵ میلیارد دلار هزینه داشته، اما رقم واقعی ممکن است به طور قابل توجهی بیشتر باشد
سی‌بی‌اس: وزیر جنگ آمریکا گفته جنگ با ایران تاکنون ۳۷.۵ میلیارد دلار هزینه داشته، اما رقم واقعی ممکن است به طور قابل توجهی بیشتر باشد

منابع آگاه از این موضوع می‌گویند که برآورد پنتاگون هزینه‌های عمده‌ای از جمله ساخت‌وسازهای نظامی و تعمیر پایگاه‌های آسیب دیده آمریکا را حذف کرده است.

نیویورک‌تایمز: اگر انصارالله یمن از تردد کشتی‌های عربستانی از طریق دریای سرخ جلوگیری کند، حدود ۴ درصد از عرضه نفت جهان از بازار حذف می‌شود
نیویورک‌تایمز: اگر انصارالله یمن از تردد کشتی‌های عربستانی از طریق دریای سرخ جلوگیری کند، حدود ۴ درصد از عرضه نفت جهان از بازار حذف می‌شود

اگر انصارالله یمن تهدید خود مبنی بر جلوگیری از تردد کشتی‌های عازم و خارج‌شونده از عربستان سعودی از طریق دریای سرخ را عملی کنند، بازار جهانی نفت بار دیگر با شوک بزرگی روبه‌رو خواهد شد؛ زیرا یکی از مهم‌ترین مسیرهای جایگزین تنگه هرمز نیز با اختلال مواجه می‌شود.

جزئیات توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان سعودی
جزئیات توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان سعودی

منابع آمریکایی جزئیات توافق هسته‌ای بین آمریکا و عربستان سعودی که قرار است به زودی میان دو کشور امضا شود را فاش کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است