کد خبر : 241982
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۱۴ - 10:10
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

واکنش آمریکا به سفر رئیسی به سوریه

معاون سخنگوی وزارت خارجه آمریکا گفت: «باید بگویم که رژیم ایران و رژیم اسد به تعمیق روابط خود ادامه می‌دهند که این نه تنها برای متحدان و شرکای ما و کشورهای منطقه، بلکه برای جهان به طور گسترده‌ای نگران‌کننده است».

واکنش آمریکا به سفر رئیسی به سوریه

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: ودانت پاتل، معاون سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا شامگاه چهارشنبه از سفر سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری به سوریه و نتایج این سفر ابراز نگرانی کرد.

پاتل طی نشست خبری روزانه، در این‌باره گفت: «باید بگویم که رژیم ایران و رژیم اسد به تعمیق روابط خود ادامه می‌دهند که این نه تنها برای متحدان و شرکای ما و کشورهای منطقه، بلکه برای جهان به طور گسترده‌ای نگران‌کننده است».

وی در پاسخ به سوالی برای اظهار نظر درباره سفر رئیسی به دمشق، مدعی شد: «این دو رژیم‌هایی هستند که به مشارکت در فعالیت‌های شرورانه و ثبات‌زدا نه فقط در کشورهای نزدیک خود بلکه در کل منطقه ادامه می‌دهند».

این مقام آمریکایی در تلاش برای منصرف کردن کشورهای عربی از احیای روابط دیپلماتیک با سوریه، اظهار داشت: «ما همچنان بر این باوریم که روابط با رژیم اسد را نباید احیا کنیم. ما از عادی‌سازی روابط کشورهای دیگر با دمشق نیز حمایت نمی‌کنیم و این مسئله را بارها برای شرکای خود روشن کرده‌ایم».

پاتل همچنین افزود: «ایالات متحده معتقد است که راهکار سیاسی که در قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت سازمان ملل متحد ذکر شده، تنها راه مناسب برای بحران سوریه است».

رئیسی روز چهارشنبه در صدر هیأتی عالی‌رتبه به دمشق رفت و با «بشار اسد» رئیس جمهور سوریه و مقامات این کشور دیدار کرد.

شبکه «المیادین» نیز گزارش داد که در سفر رئیسی به دمشق، تفاهم‌نامه‌های متعددی بین طرف‌های ایرانی و سوری امضا می‌شود و موضوع اقتصادی در رأس گفتگوهای طرفین قرار دارد.

اخبار مرتبط:
سفیر آمریکا: درباره غزه و ایران اختلافی با اسرائیل نداریم
سفیر آمریکا: درباره غزه و ایران اختلافی با اسرائیل نداریم

سفیر آمریکا در تل‌آویو با رد گزارش‌ها درباره بروز اختلاف میان واشنگتن و اسرائیل، تأکید کرد هماهنگی دو طرف درباره پرونده‌های غزه و ایران در بالاترین سطح قرار دارد و فشارها بر تهران برای تغییر مسیر هسته‌ای ادامه خواهد یافت.

جفری اپستین کیست؟
جفری اپستین کیست؟

جفری ادوارد اپستین (Jeffrey Edward Epstein) سرمایه‌دار آمریکایی و مجرم جنسی محکوم‌شده بود که به‌دلیل اداره یک شبکه گسترده سوءاستفاده جنسی دختران زیر سن قانونی به یکی از جنجالی‌ترین چهره‌های تاریخ معاصر آمریکا تبدیل شد. اپستین خود را به‌عنوان مدیر سرمایه‌گذاری معرفی می‌کرد، اما منبع واقعی ثروتش هرگز شفاف نشد. او با شبکه‌ای از میلیاردرها، سیاستمداران، دانشگاهیان و افراد بانفوذ ارتباط داشت و از همین روابط برای کسب قدرت و مصونیت استفاده می‌کرد.

رویترز به نقل از ۶ منبع آگاه اطلاعاتی آمریکا: روسیه به دنبال تصرف تمام قلمرو اوکراین و جمهوری‌های پیشین اتحاد جماهیر شوروی در اروپاست
رویترز به نقل از ۶ منبع آگاه اطلاعاتی آمریکا: روسیه به دنبال تصرف تمام قلمرو اوکراین و جمهوری‌های پیشین اتحاد جماهیر شوروی در اروپاست

خبرگزاری رویترز به نقل از ۶ منبع آگاه اطلاعاتی آمریکا نوشت که تشکیلات اطلاعاتی این کشور همچنان بر این باورند که روسیه کماکان به دنبال تصرف تمام قلمرو اوکراین و جمهوری‌های پیشین اتحاد جماهیر شوروی در اروپاست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است