کد خبر : 241519
انتشار : 2023/05/01 - 21:07
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هوای اصفهان سالم است/ شاخص ۷۳

شاخص کیفی هوای اصفهان امروز، یازدهم اردیبهشت ماه، بر اساس داده‌های ۱۳ ایستگاه پایش فعال با میانگین ۷۳ در وضعیت قابل قبول ثبت شد.‌

هوای اصفهان سالم است/ شاخص ۷۳

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مسئول امور کنترل کیفیت هوا در معاونت حمل و نقل شهرداری اصفهان اظهار داشت: میانگین شاخص هوای کلان‌شهر اصفهان در ۲۴ ساعت منتهی به ساعت ۱۱ امروز دوشنبه یازدهم اردیبهشت ماه بر اساس داده‌های دریافتی ۱۳ ایستگاه پایش فعال با شاخص ۷۳ در وضعیت قابل قبول ثبت شد.

به نوشته مهر؛ جمشید لقایی افزود: امروز شاخص هوا در ایستگاه میدان انقلاب با ۱۲۲ و رهنان با ۱۱۳ AQI در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس است.

مسئول کنترل کیفیت هوا در معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان اضافه کرد: شاخص هوا همچنین در ایستگاه خیابان فرشادی با ۶۹، میرزا طاهر با ۶۳، کردآباد با ۶۱، بولوار کاوه با ۵۴، خیابان شهید باهنر با ۵۹، محله ولدان (ورزشگاه میثاق) با ۵۷، سپاهان شهر با ۵۲ و خیابان فیض با ۵۳ AQI وضعیت قابل قبول را نشان می‌دهد.

مسئول کنترل کیفیت هوا در معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: این کلان‌شهر از ابتدای سال تاکنون طی ۴۲ روز، ۱۲ روز هوای پاک، ۲۸ روز هوای قابل قبول و ۲ روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس داشته است.

به گزارش مهر، سامانه برخط کنترل کیفیت هوای سازمان حفاظت محیط زیست (منطقه اصفهان)، امروز شاخص هوا در ایستگاه خیابان احمدآباد با ۸۲ در وضعیت و رودکی با ۵۶ در وضعیت قابل قبول و بزرگراه خرازی با ۱۱۲ AQI در وضعیت ناسالم برای گروه‌های حساس ثبت شد.

شاخص هوا در ایستگاه‌های پایش هوا در شهر مبارکه با ۶۲ AQI در وضعیت قابل قبول بوده و در نجف‌آباد، سجزی، شاهین شهر، کاشان، زرین‌شهر، خمینی شهر و منطقه صنعتی دولت آباد قطع است.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم و ۳۰۱ تا ۵۰۰ خطرناک است.

شاخص کیفی هوا ( Air Quality Index ) معیاری است که غلظت ترکیبات مختلف آلاینده موجود در هوا نظیر مونوکسید کربن، دی اکسید گوگرد، ترکیبات نیتروژن دار، اوزون و ذرات معلق ( ذرات کوچک‌تر از ۱۰ میکرومتر و ذرات کوچک‌تر از ۲.۵ میکرومتر) را که دارای حدود مجاز متفاوت با واحدهای مختلف است به یک عدد بدون واحد تبدیل می‌کند و وضعیت آلودگی هوا را نمایش می‌دهد.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است