کد خبر : 241309
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۱۰ - 21:36
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

پرسپولیس ۲ – گل گهر یک

دیدار تیم‌های پرسپولیس و گل گهر با پیروزی سرخپوشان و صعود این تیم به مرحله‌ نیمه‌ نهایی به پایان رسید.

پرسپولیس ۲ – گل گهر یک

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: تیم‌های پرسپولیس و گل گهر در دیداری از مرحله یک‌چهارم نهایی جام حذفی از ساعت ۱۸:۱۵ در ورزشگاه آزادی به مصاف هم رفتند که این دیدار در پایان با پیروزی دو بر یک شاگردان گل محمدی به پایان رسید تا سرخپوشان به مرحله نیمه نهایی جام حذفی صعود کنند.

کارت زرد:  عیسی آل کثیر، مهدی ترابی، دانیال اسماعیلی فر، سعید صادقی و مرتضی پورعلی‌گنجی از پرسپولیس – مسیح زاهدی از گل گهر

کارت قرمز:  –

گل‌ها: مهدی ترابی (پنالتی، ۳۱) و عیسی آل کثیر (۱+۴۵) برای پرسپولیس – رضا شکاری (۵۳) برای گل‌گهر

اتفاقات این دیدار به شرح زیر است:

نیمه اول

دقیقه ۳: علی نعمتی از سمت چپ به سمت دروازه گل گهر نفوذ کرد و ضربه‌اش به شکل خطرناکی از بالای دروازه محسن فروزان به بیرون رفت.

دقیقه ۱۱: شوت محمدرضا حسینی با فاصله کم از کنار دروازه بیرانوند به بیرون رفت.

دقیقه ۱۹: ارسال سعید صادقی از سمت راست با ضربه سر وحید امیری همراه شد که این توپ به شکلی خطرناک از کنار دروازه به بیرون رفت.

دقیقه ۲۹: سانتر سعید صادقی در محوطه جریمه به دست آرمین سهرابیان برخورد کرد و داور اعلام پنالتی کرد.

دقیقه ۳۱، گل اول پرسپولیس (مهدی ترابی): یک دقیقه بعد ضربه مهدی ترابی به سمت راست و در خلاف جهت شیرجه فروزان به تور دروازه نشست تا سرخپوشان از حریف خود پیش بیفتند.

دقیقه ۳۸: نفوذ رضا شکاری و سانتر او در محوطه جریمه پرسپولیس به شکل خطرناکی به کرنر رفت.

دقیقه ۱+۴۵، گل دوم پرسپولیس (عیسی آل کثیر): پاس در عمق ترابی به آل کثیر و ضربه این بازیکن در موقعیت تک به تک وارد دروازه فروزان شد تا اختلاف به دو گل برسد.

نیمه دوم

دقیقه ۵۳، گل اول گل گهر (رضا شکاری): ضربه سر رضا شکاری روی سانتر محمدرضا حسینی از روی ضربه کاشته وارد دروازه بیرانوند شد تا اختلاف به حداقل برسد.

دقیقه ۵۵: ضربه سر وحید امیری روی سانتر ترابی با واکنش فروزان دفع شد و در برگشت حرکت قیچی سروش رفیعی از بالای دروازه گل گهر به بیرون رفت.

دقیقه ۶۲: ضربه سر آرمین سهرابیان در محوطه جریمه در دستان علیرضا بیرانوند جای گرفت.

دقیقه ۸۳: ضربه سر بهنام برزای با فاصله از بالای دروازه پرسپولیس به بیرون رفت.

دقیقه ۸۷: شوت نوید عاشوری به شکل خطرناکی با فاصله‌ اندکی از کنار دروازه بیرانوند به بیرون رفت.

دقیقه ۸۸: شوت وسلی گومز در محوطه جریمه به شکلی خطرناک از کنار دروازه پرسپولیس به بیرون رفت.

ترکیب پرسپولیس: علیرضا بیرانوند، فرشاد فرجی، دانیال اسماعیلی‌فر، علی نعمتی، سروش رفیعی (۸۶- سینا اسدبیگی)، مرتضی پورعلی گنجی، مهدی ترابی، میلاد سرلک، وحید امیری، سعید صادقی (۷۸- محمد عمری)، عیسی آل کثیر (۸۶ – لئاندرو پریرا)

ترکیب گل گهر: محسن فروزان، آرمین سهرابیان، علیرضا علیزاده، مهران گلزاری (۴۵- بهنام برزای)، علی اصغر عاشوری، رضا شکاری(۷۲- وسلی دوس سانتوس)، سید محمدرضا حسینی (۸۴- کی‌روش استنلی)، مسیح زاهدی، شایان مصلح، امین پورعلی (۴۵- محمد خدابنده‌لو)، اریک باگناما (۴۵- یونس شاکری)

اخبار مرتبط:
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت
شوک به دنیای فوتبال؛ دیوگو ژوتا ستاره ۲۸ ساله لیورپول درگذشت

خبر درگذشت دیوگو ژوتا جامعه فوتبال را به شوک فرو برد.

رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد
رامین رضاییان در استقلال ماندنی شد

مدافع - هافبک استقلال در لیگ بیست‌وپنجم نیز با پیراهن این تیم به میدان خواهد رفت.

تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند
تاج: سازمان لیگ می‌خواهد بازی‌های فصل بعد را ۴ روز یک بار برگزار کند

مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال گفت: در سازمان لیگ جلسه‌ای داشتیم و فشردگی لیگ را امسال داریم. مدیران عامل باشگاه‌های استقلال، پرسپولیس و پیکان تشریف آورده بودند که موضوع استانداردسازی ورزشگاه‌های تهران بود ولی به آنها اعلام کردم که بازی‌ها احتمالا پنج روز یک بار است که بیشتر آن چهار روز یک بار است و در دو نوبت هم به سه روز یک بار باید برسیم، اما سازمان لیگ دنبال این است که چهار روز یک بار که استاندارد است انجام دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است