❮
کد خبر : 241034
انتشار : 2023/04/29 - 14:18
دسته‌بندی : سیاسی، اخبار ویژه
چاپ

نماینده مجلس: آقای قالیباف ماجرای تحویل ۷۵ خودرو به نمایندگان چیست؟/ پاسخ ادعاها را بدهید

نماینده مردم گرمسار و آرادان درباره ادعای نماینده مردم تبریز مبنی بر واگذاری ۷۵ خودرو به نمایندگان در جریان استیضاح وزیر صمت گفت که آقای قالیباف پاسخ ادعاها را بدهید.

نماینده مجلس: آقای قالیباف ماجرای تحویل ۷۵ خودرو به نمایندگان چیست؟/ پاسخ ادعاها را بدهید

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: نماینده مردم گرمسار و آرادان درباره ادعای نماینده مردم تبریز مبنی بر واگذاری ۷۵ خودرو به نمایندگان در جریان استیضاح وزیر صمت گفت که آقای قالیباف پاسخ ادعاها را بدهید.

اردشیر مطهری عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در مطلبی در صفحه شخصی خود در توئیتر در واکنش به ادعای احمد علیرضابیگی، نماینده مردم تبریز در مجلس مبنی بر واگذاری ۷۰ الی ۷۵ دستگاه خودروی شاسی بلند به نمایندگان توسط وزارت صمت، نوشت:

«آقای دکتر قالیباف، نماینده تبریز مدعی واگذاری ۷۰ خودرو به نمایندگان هنگام استیضاح وزیر صمت شده اند.

اگر صحت دارد به طور شفاف اسامی نمایندگانی که خودرو دریافت کرده اند را اعلام کنید و اگر صحت ندارد حتما به عنوان رئیس مجلس پاسخ این ادعا را بدهید.

بی تفاوتی به چنین مسائلی موجب وهن مجلس و بی اعتمادی مردم خواهد شد و اهمیت شفافیت در آن، کمتر از موضوع شفافیت آرای نمایندگان نیست.»

هفته گذشته احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی مدعی شد که در جریان منتفی شدن استیضاح قبلی وزیر صمت، ۷۰ الی ۷۵ دستگاه خودروی شاسی بلند در اختیار مجلس قرار گرفته است.

به دنبال طرح این ادعا، وزارت صمت با صدور اطلاعیه‌ای این ادعا را کاملا کذب خواند و تاکید داشت که این موضوع را پیگیری حقوقی خواهد کرد.

همچنین سخنگوی هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز اعلام کرد که این موضوع از سوی حراست قوه مقننه مورد بررسی قرار گرفت و کذب بودن آن مشخص شد. هیات نظارت بر رفتار نمایندگان نیز با قید فوریت به این مساله ورود کرده و طرح این اتهام از جانب نماینده مذکور را مورد رسیدگی قرار خواهد داد.

به دنبال طرح این ادعا، دادستان کل کشور نیز اعلام کرد این موضوع مورد بررسی قرار گرفته و اگر نماینده مدعی مستنداتی نداشته باشد، تحت تعقیب قرار خواهد گرفت.

روز یکشنبه ۱۰ اردیبهشت، بررسی طرح استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت در دستور کار صحن مجلس شورای اسلامی، قرار دارد.

اخبار مرتبط:
پیش‌نویس محرمانه فرانسه برای آینده تنگه هرمز
پیش‌نویس محرمانه فرانسه برای آینده تنگه هرمز

رایزنی‌های محرمانه درباره پیش‌نویس قطعنامه فرانسه در شورای امنیت درباره تنگه هرمز آغاز شده است.

منشأ صداهای انفجار در جزیره خارک مشخص شد
منشأ صداهای انفجار در جزیره خارک مشخص شد

در پی شنیده‌شدن صداهای انفجار در جزیره خارک و بازتاب آن در فضای مجازی، پیگیری‌ها نشان می‌دهد این انفجارها کاملاً کنترل‌شده و از پیش اطلاع‌رسانی شده بوده است.

ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته به دولت عراق درباره پروازهای ایران
ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته به دولت عراق درباره پروازهای ایران

نمایندگان بصره در پارلمان عراق به دولت این کشور ۴۸ ساعت مهلت داده‌اند تا درباره بسته‌شدن فرودگاه‌های عراق به روی پروازهای ایرانی موضع خود را اعلام کند و همزمان روند جمع‌آوری امضا برای برگزاری نشست پارلمان با حضور مسئولان ارشد مرتبط را آغاز کرده‌اند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است