کد خبر : 240824
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۰۷ - 14:15
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

دولت: از «فاطمی‌امین» حمایت می‌کنیم، عملکرد او خوب بوده است

سیدمحمد حسینی می‌گوید: دولت از وزیر صنعت، معدن و تجارت حمایت می‌کند چون معتقد است عملکرد وی خوب بوده است.

دولت: از «فاطمی‌امین» حمایت می‌کنیم، عملکرد او خوب بوده است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: سیدمحمد حسینی معاون پارلمانی رئیس‌جمهور درباره موضع دولت نسبت به استیضاح وزیر صنعت، معدن و تجارت، اظهار کرد: ۴۰ امضا برای استیضاح وجود داشت که بعد از توضیحات در جلسه کمیسیون(صنایع)، عده‌ای منصرف شدند ولی مجلس این استیضاح را اعلام وصول کرد و ما هم در دولت به تصمیم مجلس احترام می‌گذاریم.

وی ادامه داد: اگر استیضاح در روز یکشنبه اعلام شود، وزیر صمت در مجلس حاضر شده و توضیحات خود را به نمایندگان ارائه می‌کند. دولت هم از وی حمایت می‌کند چون معتقد است عملکرد وی خوب بوده است و تغییر در این شرایط به نفع کشور و دولت نیست. امیدوارم با توضیحاتی که فاطمی امین می‌دهد، نمایندگان هم با دولت همراهی داشته باشند.

حسینی درباره تعداد امضاهای باقی مانده برای استیضاح وزیر صمت، گفت: وقتی استیضاح اعلام وصول شود دیگر نمایندگان نمی‌توانند امضاهای خود را پس بگیرند. درباره تعداد امضاها اختلاف نظر وجود دارد زیرا برخی می‌گویند باید انصراف در سامانه مجلس ثبت شود ولی عده ای انصراف خود را روی کاغذ اعلام کرده‌اند.

اخبار مرتبط:
ترامپ برای مذاکرات ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد
ترامپ برای مذاکرات ایران ضرب‌الاجل تعیین کرد

المانیتور به نقل از منابع آگاه نوشت: ترامپ تصمیم گرفته به مذاکرات تا ۲ ماه فرصت بدهد.

گزارش فرهیختگان از شمار حاضران تجمع مونیخ
گزارش فرهیختگان از شمار حاضران تجمع مونیخ

کانال تلگرامی فرهیختگان به آمارهای منتشر شده از تجمع مونیخ واکنش نشان داد.

بقایی: بازرسی آژانس از تأسیسات آسیب‌دیده، به دلیل فقدان شیوه‌نامه مشخص و ملاحظات امنیتی، امکان اجرا ندارد
بقایی: بازرسی آژانس از تأسیسات آسیب‌دیده، به دلیل فقدان شیوه‌نامه مشخص و ملاحظات امنیتی، امکان اجرا ندارد

سخنگوی وزارت امور خارجه با اشاره به حق غنی‌سازی ایران بیان کرد که این حق با فشار سیاسی مخدوش نمی‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است