سمانه اصغری فعال حقوق زنان و کودکان از زندان آزاد شد.
به گزارش سایت خبری مدارا؛ رسانه ها نوشتند که «سمانه اصغری» فعال حقوق کودکان و فعال حقوق زنان که در جریان اعتراضات ۱۴۰۱ به ۱۸ سال و سه ماه زندان محکوم شده بود و شش سال و سه ماه آن قابل اجرا بود، از زندان آزاد شد.
تسنیم می گوید اسنادی به دست این خبرگزاری رسیده که راز تخلفات آقای ح.خ، مدعی طب سنتی که با تأسیس دانشگاه جعلی از جوانان کلاهبرداری چند هزار دلاری کرده است را فاش میکند. بنابر اطلاعات واصله، حکم جلب سیار این متهم نیز صادر شده است.
در حالی که در روزهای ابتدایی پس از حادثه مرگبار واحد تولیدی «سامان مدار پیشرو» واقع در شهرک صنعتی دولتآباد برخوار، جزئیات فنی و ایمنی این حادثه با ابهامات جدی همراه بود، پیگیریهای انجامشده طی یک هفته گذشته، ابعاد تازهای از چگونگی وقوع حادثه، وضعیت ایمنی کارگاه و مسئولیتهای کارفرما را روشن کرده است.