کد خبر : 240361
انتشار : ۱۴۰۲/۰۲/۰۴ - 14:18
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

رئیس پلیس فتا: ترغیب به بی حجابی از موارد ترویج فحشاست/ برخورد می‌کنیم

سردار وحید مجید رئیس پلیس فتا فراجا از اجرای طرح عملیاتی در خصوص برخورد با رفتارهای هنجارشکنانه در فضای مجازی خبر داد.

رئیس پلیس فتا: ترغیب به بی حجابی از موارد ترویج فحشاست/ برخورد می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: رئیس پلیس فتا فراجا از اجرای طرح عملیاتی در خصوص برخورد با رفتارهای هنجارشکنانه در فضای مجازی خبر داد.

وی با اشاره به مصادیق مجرمانه در خصوص ” اشاعه و ترویج فحشا در فضای مجازی نظیر ترغیب به بی حجابی، تن نمایی، مدلینگ مبتذل، لایوهای مستهجن غیراخلاقی، پیکر تراشی و غیره، افزود: تا کنون با انجام ۷۶۴۳ رصد عام صورت تعداد ۱۹۲۷ مورد شناسایی انجام شده و بالغ بر ۵۰۰ فقره اقدام قضائی و عملیاتی شامل تذکر، احضار، حذف و مسدود سازی صورت گرفته است.

رئیس پلیس فتا فراجا تصریح کرد: بر اساس مطالبات مردمی و به خصوص کاربران فضای سایبر کارگروه های ویژه عملیاتی در پلیس فتا در حال رصد فضای مجازی بوده و در صورت مواجهه با هر گونه مصادیق رفتارهای هنجارشکنانه و غیراخلاقی شناسایی و برخورد با مرتکبان و مجرمان را در دستور کار خود قرار خواهند داد.

براساس گزارش سایت پلیس، سردار مجید بیان کرد: بر اساس مستندات موجود تعدادی از پرونده های تشکیل شده در حوزه رفتارهای هنجارشکنانه در حوزه کانال ها و صفحات صیغه یابی، دوست یابی، مدلینگ، اخاذی و غیره از طریق طرح شکایت از سوی شکات و به صورت پرونده های کثیرالشاکی به این پلیس ارجاع شده و رسیدگی به این پرونده ها در اولویت های انتظامی قرار دارد.

اخبار مرتبط:
گردشگری در دریای خزر به صورت موقت ممنوع شد
گردشگری در دریای خزر به صورت موقت ممنوع شد

هواشناسی مازندران به‌دلیل مواج شدن خزر و وزش بادهای شرقی شدید، اعلام کرد: تمامی فعالیت‌های گردشگری، قایقرانی و صیادی در این دریا تا عصر سه‌شنبه ممنوع است.

علت حادثه جان باختن همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد
علت حادثه جان باختن همسر معاون رئیس جمهور مشخص شد

رئیس پلیس راه استان سمنان از مشخص شدن دلیل بروز حادثه تصادف برای خودروی معاون رئیس جمهور در محور شریف آباد - ایوانکی خبر داد.

ضیا نبوی از زندان اوین آزاد شد
ضیا نبوی از زندان اوین آزاد شد

امیر رئیسیان، وکیل ضیا نبوی، گفت: «ضیا نبوی لحظاتی پیش پس از اتمام دوران محکومیتش از زندان اوین آزاد شد.»

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است