کد خبر : 239257
انتشار : 2023/04/16 - 05:23
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

هوای خوزستان گرمتر می شود

مدیر کل هواشناسی خوزستان گفت: هوای استان از امروز تا اواخر هفته به میزان ۶ تا هشت درجه گرمتر می شود.

هوای خوزستان گرمتر می شود

محمد سبزه زاری بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته هندیجان با ۲۸. و ایذه با ۴.۷ درجه سانتیگراد به ترتیب گرمترین و خنک ترین نقاتط استان و حداقل دمای اهواز ۱۶.۹ و حداکثر ۲۸.۶ درجه سانتیگراد گزارش شده است.

وی افزود: در بررسی نقشه های هواشناسی، جو استان تا اواخر هفته نسبتا پایدار بوده و بارش موثری در استان رخ نخواهد داد اما طی اواسط هفته احتمال بارش های پراکنده و ضعیف در ارتفاعات وجود دارد.سبزه زاری ادامه داد: طی امروز وزش بادها در مناطق جنوبی، غربی و مرکزی متوسط خواهد بود و شمال خلیج فارس تا اوایل وقت فردا مواج پیش بینی می شود.

بر اساس این گزارش سامانه بارشی هفته گذشته بر استان غالب بود و بیشترین میزان بارندگی از روز سه شنبه تا جمعه در ایستگاه هواشناسی حسینیه اندیمشک ۵۵.۸ و پل تنگ ۱۷۳ میلیمتر ثبت شده است.

منبع: ایرنا

اخبار مرتبط:
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید
گران‌فروشی در سایه محدودیت؛ فشار مضاعف گاز بر گلوی تولید

در جلسه هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ایران، امین ابراهیمی مدیرعامل فولاد خوزستان به اتفاق آراء به عنوان نایب رئیس این انجمن انتخاب شد.

قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی
قبضِ تازه، زخمِ کهنه؛ افزایش بهای گاز فولاد و معمای عجیب سیاست انرژی

مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان گفت: ۳۳ طرح زیرساختی برای پایداری تولید و عمل به مسوولیت‌های اجتماعی در شرکت فولاد خوزستان آماده بهره‌برداری شد.

زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند
زمستان، انرژی و تصمیم‌هایی که همچنان ساده‌اند

دومین جلسه کمیته راهبری با حضور قائم مقام مدیرعامل در حوزه بهره‌برداری و توسعه، علیرضا مخبر دزفولی قائم مقام مدیرعامل در امور ستادی و مسئولیت های اجتماعی و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت برگزار شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است