کد خبر : 238294
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۲۰ - 11:16
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

محمدعلی نجفی از زندان آزاد شد

محمدعلی نجفی چند ماه قبل درخواست عفو کرد که نامه او از طریق زندان در اختیار کمیسیون عفو و بخشودگی قرار گرفت و پرونده او نیز مثل بقیه زندانیان که درخواست عفو داده‌بودند، مورد بررسی قرار گرفت تا این‌که با درخواست عفوش موافقت شد.

محمدعلی نجفی از زندان آزاد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جام جم نوشت: شهردار پیشین تهران که به اتهام قتل همسر دوم خود در زندان به سر می‌برد، پس از نزدیک به چهار سال، عفو و از زندان آزاد شد.

محمدعلی نجفی، شهردار پیشین تهران، هفتم خرداد۹۸ همسر دوم خود به نام میترا استاد را با شلیک گلوله در خانه‌شان در محله سعادت‌آباد تهران به قتل رساند. ساعاتی بعد از ارتکاب این قتل، برسر مزار والدین خود در شهرستان رفت و سپس خود را به پلیس تهران تسلیم کرد.

او در جریان تحقیقات پلیسی-قضایی اعلام کرد با همسرش اختلافات خانوادگی داشته که همین باعث شده میان آنها در آن روز بگو مگو شکل بگیرد و بعدهم عصبانی شده و این اتفاق تلخ رقم خورده‌است. اتهامات شهردار پیشین تهران قتل عمدی همسرش، حمل و نگهداری سلاح غیرمجاز و ایراد صدمه بدنی عمدی منتهی به جرح بود. پرونده وی با صدور جلب به دادرسی به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. این در حالی بود که متهم توانست از خانواده مقتول با پرداخت دیه رضایت بگیرد و  بخشیده شود. در ادامه قضات دادگاه کیفری نجفی را از جنبه عمومی جرم به شش سال و شش ماه زندان محکوم کردند. علاوه بر این، شهردار پیشین بابت نگهداری سلاح نیز به دو سال حبس از سوی دادگاه انقلاب محکوم شد.

چند ماه قبل او درخواست عفو کرد که نامه او از طریق زندان در اختیار کمیسیون عفو و بخشودگی قرار گرفت و پرونده او نیز مثل بقیه زندانیان که درخواست عفو داده‌بودند، مورد بررسی قرار گرفت تا این‌که با درخواست عفوش موافقت شد. بنابراین نام وی در فهرست زندانیان مورد عفو قرار گرفت و بعد از گذشت نزدیک به چهارسال از محکومیتش، از زندان آزاد شد.

اخبار مرتبط:
گزارش ۲ انفجارمهیب در تبریز؛ ماجرا چه بود؟
گزارش ۲ انفجارمهیب در تبریز؛ ماجرا چه بود؟

دو صدای مهیب در تبریز که موجب نگرانی شهروندان شد، مربوط به عملیات کنترل‌شده خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده دشمن صهیونیستی بود و جای هیچ نگرانی نیست.

سازمان بهزیستی: ثبت ۲۵۰۰ تماس مربوط به عوارض ناشی از جنگ
سازمان بهزیستی: ثبت ۲۵۰۰ تماس مربوط به عوارض ناشی از جنگ

رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: در این روزها، ظرفیت خطوط مشاوره تلفن ۱۴۸۰ بهزیستی شبانه روزی شد و نزدیک به ۱۷ هزار تماس داشتیم که ۲۵۰۰ تماس مربوط به عوارض ناشی از جنگ بود.

فوری؛ استفاده از این ابزارهای ارتباطی ممنوع شد
فوری؛ استفاده از این ابزارهای ارتباطی ممنوع شد

​نمایندگان مجلس ضمن اعمال ممنوعیت برای استفاده از ابزارهای الکترونیکی ارتباطی اینترنتی فاقد مجوز از قبیل استارلینک، تصویب کردند که هرگونه فعالیت اطلاعاتی و جاسوسی و اقدام عملیاتی برای اسرائیل یا دولت‌های متخاصم مصداق افساد فی‌الارض است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است