کد خبر : 237565
انتشار : ۱۴۰۲/۰۱/۱۳ - 10:09
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

بیش از ۹ میلیون گردشگر ایام نوروز وارد استان اصفهان شدند

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان از ورود بیش از ۹ میلیون و ۹۰ هزار نفر گردشگر و مسافر نوروزی به استان اصفهان خبر داد.

بیش از ۹ میلیون گردشگر ایام نوروز وارد استان اصفهان شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ علیرضا ایزدی اظهار داشت: با توجه به آمار ارسالی به دبیرخانه ستاد اجرایی خدمات سفر استان، از روز ۲۴ اسفندماه سال ۱۴۰۱ تا پایان ۱۱ فروردین‌ماه امسال، بیش از ۹ میلیون و ۹۰ هزار نفر گردشگر و مسافر نوروزی وارد این استان شدند.

به نوشته مهر؛ مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان ادامه داد: بر اساس این آمار، بیش از پنج میلیون و ۱۴۳ هزار نفر نیز از بناهای تاریخی و جاذبه‌های گردشگری استان بازدید کرده‌اند که میدان نقش‌جهان، باغ فین کاشان، باغ‌موزه چهلستون و باغ پرندگان از جمله پربازدیدترین محوطه‌های تاریخی و گردشگری استان بودند.

وی افزود: در طی این مدت بیش از ۲ میلیون و ۳۰ هزار نفر گردشگر حداقل به مدت یک‌شب در استان اصفهان اقامت کرده‌اند که از این تعداد بیش از یک میلیون و ۴۴۰ هزار نفر فقط در شهر اصفهان اقامت داشته‌اند.

مدیرکل میراث فرهنگی اصفهان با اشاره به ۶۹۳ مورد بازدید نظارتی از اماکن تاریخی و گردشگری استان اصفهان از ابتدای تعطیلات نوروزی تاکنون افزود: بیشترین گردشگران نوروزی در این ایام در اصفهان، کاشان، نطنز، خوروبیابانک و نائین حضور داشتند.

اخبار مرتبط:
نورصالحی: مردم با وجود مشکلات پای انقلاب ایستاده‌اند
نورصالحی: مردم با وجود مشکلات پای انقلاب ایستاده‌اند

رئیس شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: مردم ایران با وجود مشکلات معیشتی و نارضایتی از عملکرد برخی مسئولان، همانند روزهای نخست پیروزی انقلاب، پای آرمان‌های آن ایستاده‌اند.

اصفهان در انتظار یک سامانه بارشی جدید؛ هواشناسی هشدار زرد صادر کرد
اصفهان در انتظار یک سامانه بارشی جدید؛ هواشناسی هشدار زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه بارشی که از روز سه‌شنبه ۱۴ بهمن وارد استان می‌شود، هشدار سطح زرد صادر کرد.

بساطی: ۲۰۰ پرونده مرتبط با جرائم اقتصادی در اصفهان تشکیل شد
بساطی: ۲۰۰ پرونده مرتبط با جرائم اقتصادی در اصفهان تشکیل شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از تشکیل بیش از ۲۰۰ پرونده مرتبط با جرائم اقتصادی به ارزش ۳۹ هزار میلیارد ریال از ابتدای سال تا کنون خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است