کد خبر : 235561
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۲ - 09:58
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

ادعای «میرتاج الدینی» درباره دستگیری عوامل مسمومیت‌های سریالی تکذیب شد

نماینده نوشهر گفت: در جلسه غیرعلنی یکشنبه مجلس درباره دستگیری عوامل مسمومیت دانش‌آموزان بحثی صورت نگرفت.

ادعای «میرتاج الدینی» درباره دستگیری عوامل مسمومیت‌های سریالی تکذیب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: محمد علی محسنی بندپی، نماینده نوشهر در مجلس یازدهم با اشاره به جلسه غیرعلنی صبح یکشنبه مجلس و بررسی موضوع مسمومیت دانش آموزان و ادعای یکی از نمایندگان پیرو دستگیری همه عوامل این موضوع در کشور، گفت: اصلاً در این جلسه درباره دستگیرشدگان عوامل مسمومیت دانش آموزان صحبتی صورت نگرفت.

به گزارش مهر، بخش هایی از گفت و گوی بندپی را در ادامه می خوانید:

  • در این جلسه قالیباف تاکید داشت که در سلسله برنامه‌هایی که دشمن برای ایجاد نارضایی در بین مردم دارد، تحریک بانوان را نیز در دستور کار خود قرار داده که باید به هوش باشیم و این موضوع را هم پیگیری کنیم.
  •  مجلس به صورت جدی مصمم است که موضوع مسمومیت دانش آموزان را تا حصول نتیجه نهایی مورد پیگیری قرار دهد.

گفتنی است یکی از نمایندگان درباره جزئیات جلسه غیرعلنی صبح یکشنبه گفته بود موضوع مسمومیت دانش آموزان نیز در این جلسه مطرح شد و با گزارش‌های ارائه شده تمام عوامل پشت پرده این اتفاقات دستگیر شدند.

اخبار مرتبط:
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند
دادستان انقلاب کرمان: خودرو‌هایی که اقدام به پرتاب مواد محترقه کنند، توقیف و افراد خاطی بازداشت می‌شوند

مهدی بخشی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان کرمان بیان کرد: به مأمورین انتظامی دستور داده شده تا چنانچه سرنشینان خودرویی اقدام به پرتاب موادمحترقه کنند، سریعاً توقیف و فرد خاطی بازداشت و برایش پرونده کیفری تشکیل شود.

سخنگوی صنعت آب کشور: سد لار تقریباً خشک شده و سد کرج هم ۶ درصد آب دارد / سد‌های کلیدی کشور در وضعیت بحرانی قرار دارند
سخنگوی صنعت آب کشور: سد لار تقریباً خشک شده و سد کرج هم ۶ درصد آب دارد / سد‌های کلیدی کشور در وضعیت بحرانی قرار دارند

سخنگوی صنعت آب کشور با بیان اینکه سدهای کلیدی کشور در وضعیت بحرانی قرار دارند، گفت: اکنون حجم مفید مخزن سد کرج به حدود نصف کاهش یافته که بخش زیادی از آن هم حجم مرده و رسوبات است. سد لار نیز تقریبا خشک شده و سدهای لتیان، طالقان، ماملو با کاهش ۴۶ درصدی بارش نسبت به نرمال و ۲۵ درصدی نسبت به سال گذشته روبه‌رو هستند.

مصوبه کاهش ساعت کاری در هیأت نظارت مجمع تأیید نشد
مصوبه کاهش ساعت کاری در هیأت نظارت مجمع تأیید نشد

هیات عالی نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام، لایحه کاهش ساعت کاری اداری را مغایر با سیاست‌های کلی دانست و آن را تأیید نکرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است