کد خبر : 235483
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۲۱ - 16:42
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

نماینده مجلس: درباره مسمومیت‌های سریالی دانش‌آموزان تا الان هیچ چیزی اثبات نشده است

فرخی میکال گفت:دشمن، دشمنی می‌کند و اینکه این اتفاق به صورت غیرطبیعی رخ می‌دهد یعنی کار دشمن است. ما باید هشیار باشیم و بهنگام ورود پیدا کنیم تا جلوی ادامه‌دار شدن آن را بگیریم. از آنجایی که تا الان هیچ چیزی اثبات نشده نمی‌توان کسی را مطرح کرد.

نماینده مجلس: درباره مسمومیت‌های سریالی دانش‌آموزان تا الان هیچ چیزی اثبات نشده است

به گزارش سایت خبری مدارا، منیبان نوشت: رسول فرخی میکال، نماینده مجلس شورای اسلامی با اشاره به آخرین اقدامات مجلس درخصوص مسمومیت سریالی دانش آموزان گفت: از آنجایی که این اتفاق در کشور به صورت سریالی در حال وقوع است مجلس کمیسیون امنیت ملی، آموزش و بهداشت را مامور به بررسی کرده است. درحال حاضر این سه کمیسیون با جدیت درحال پیگیری هستند ضمن اینکه دولت هم ورود پیدا کرده تا انشالله هرچه سریع‌تر علت را پیدا کنیم و این موضوع جمع شود.

او ادامه داد: دشمن، دشمنی می‌کند و اینکه این اتفاق به صورت غیرطبیعی رخ می‌دهد یعنی کار دشمن است. ما باید هشیار باشیم و بهنگام ورود پیدا کنیم تا جلوی ادامه‌دار شدن آن را بگیریم. از آنجایی که تا الان هیچ چیزی اثبات نشده نمی‌توان کسی را مطرح کرد اما مشخصا این موضوع کار دشمن است.

اخبار مرتبط:
ماجرای خبرساز انفجار در فرودگاه مهرآباد
ماجرای خبرساز انفجار در فرودگاه مهرآباد

انفجار در فرودگاه مهرآباد تکذیب شد.

سخنگوی قوه قضائیه: برخی زندانیان اوین فرار کرده‌اند / ۵ زندانی شهید شدند
سخنگوی قوه قضائیه: برخی زندانیان اوین فرار کرده‌اند / ۵ زندانی شهید شدند

سخنگوی قوه قضائیه گفت: برخی زندانیان فرار کرده‌اند منتها تعدادشان قابل توجه نیست ما زندانیان زیادی را در اوین داشتیم که نه تنها فرار نکردند بلکه خودشان داوطلبانه آمدند و کمک به مجروحین کردند.

جزئیات بازسازی و نوسازی منازل در تهران در جنگ ۱۲ روزه
جزئیات بازسازی و نوسازی منازل در تهران در جنگ ۱۲ روزه

سخنگوی شهرداری تهران جزئیاتی از روند بازسازی و نوسازی خانه‌ها بعد از جنگ ۱۲ روزه را شرح داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است