کد خبر : 235165
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۹ - 14:32
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: هرکسی می‌گوید مشکلات اقتصادی ارتباطی با تحریم‌ها ندارد، بیخود گفته است

یک نماینده مجلس گفت: یک بخشی از این مشکلات نتیجه تحریم‌ها است و نباید کتمان کنیم و حواشی که این مدت پیش آمد یک مقدار دامن زد. محل مبادلات ارزی ما کشورهای همسایه بود، چرا جلویش را گرفتند؟

نماینده مجلس: هرکسی می‌گوید مشکلات اقتصادی ارتباطی با تحریم‌ها ندارد، بیخود گفته است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: کاظم دلخوش درباره این‌که گفته می‌شود دولت برای اداره کشور در سال جدید باید تغییراتی در تیم اقتصادی خودش داشته باشد، بیان کرد: از اول حرفم همین بود. آقای رئیس جمهور صادقانه کار می‌کند و زحمت می‌کشد اما با بخشی از این تیم مخصوصاً تیم اقتصادی به نظرم کارش بسیار سخت است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: ما از روی دلسوزی می‌گوییم، دلمان می‌خواهد دولت موفق و مملکت آباد شود ما هم این شرایط را نمی‌پسندیم.

وی در خصوص این‌که عمده اشکالات موجود در بازار چیست، بیان کرد: یک بخشی از این مشکلات نتیجه تحریم‌ها است و نباید کتمان کنیم و حواشی که این مدت پیش آمد یک مقدار دامن زد. محل مبادلات ارزی ما کشورهای همسایه بود؛ چرا جلویش را گرفتند؟ این دیگر چه ربطی به آمریکا دارد که از آن سر دنیا می‌آید و دخالت می‌کند؟ این‌ها بازمی‌گردد به تحریم‌ها، اما ضعف مدیریت در اقتصاد را هم نباید کتمان کرد

دلخوش درباره این‌که برخی در گذشته عنوان می‌کردند مشکلات اقتصادی ارتباطی با تحریم‌ها ندارد، گفت: هرکسی گفته بیخود گفته است.

اخبار مرتبط:
عراقچی: ملاقاتی را با گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته‌ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک گفت‌و‌گو خواهیم کرد
عراقچی: ملاقاتی را با گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته‌ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک گفت‌و‌گو خواهیم کرد

عراقچی گفت که ملاقاتی را با آقای گروسی خواهم داشت که در رابطه با آخرین وضعیت برنامه هسته ای ایران، توافق با همکاری ایران و آژانس و جریان اسنپ بک در شورای امنیت در جریان است، گفتگو خواهیم کرد.

سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: اجرای اسنپ‌بک هیچ تاثیری روی معیشت و وضع زندگی مردم نخواهد گذاشت
سردار ولایتمدار، نماینده مجلس: اجرای اسنپ‌بک هیچ تاثیری روی معیشت و وضع زندگی مردم نخواهد گذاشت

سردار سالار ولایتمدار، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره تبعات نهایی شدن مکانیسم ماشه گفت: بعد از بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت، غربی‌ها اعلام خواهند کرد که کشتی‌های ایران باید تحت بازرسی قرار گیرد که قطعا هم ما چنین اجازه‌ای نخواهیم داد.

ژاپن: ایران هر چه سریعتر با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند
ژاپن: ایران هر چه سریعتر با آژانس بین المللی انرژی اتمی همکاری کند

«یوشیماسا هایاشی» دبیر ارشد کابینه ژاپن از عدم همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی انتقاد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است