کد خبر : 235030
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - 15:52
دسته‌بندی : اخبار ویژه، سیاسی
چاپ

رسانه اصولگرا: مقصر افزایش خرید و فروش اسلحه در سیستان وبلوچستان «مولوی عبدالحمید» است

مشرق نیوز، رسانه نزدیک به اصولگرایان نوشت: آیا آقای مولوی عبدالحمید می‌داند که شراکت در خون‌هایی که با این سلاح‌های نامجاز بر زمین می‌ریزند؛ چه عواقب سنگینی در دنیا و آخرت دارد؟!

رسانه اصولگرا: مقصر افزایش خرید و فروش اسلحه در سیستان وبلوچستان «مولوی عبدالحمید» است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت اصولگرای «مشرق نیوز» با انتشار مطلبی تحت عنوان «افزایش خرید و فروش سلاح؛ شرّ “عبدالحمید” دامن زاهدان را گرفت» ضمن اشاره به سخنان امروز رئیس کل دادگستری سیستان وبلوچستان درباره افزایش خرید و فروش اسلحه در این استان به جهت احساس ناامنی کردن نوشت: باید به این مسئله مهم اشاره کرد که این استان همواره با معضل سلاح‌های غیر مجاز مواجه بوده اما افزایشی شدن این معضل و ارتباط داشتن آن با اغتشاشات و حوادث پس از آن در زاهدان به شدت محل تأمل است. تأملی که البته در جای جای آن به تحریکات و سخنان سوء آقای مولوی عبدالحمید می‌رسیم!

تحریکات و سخنانی که به جای پیروی از عقلانیت؛ پیرو نفسانیت است و به جای اینکه آبی بر آتش آشوب‌ها باشد؛ گویا تقلا می‌کند که در هر فرصتی بر این آتش‌ها نفت بریزد.

کار این تحریکات و سخنان غلط به جایی رسیده که شاهد بودیم در نماز جمعه مسجد مکی زاهدان؛ جدای از حرف‌های غلط خطیب؛ حتی پرچم تجزیه‌طلبی نیز بالا رفت و یا شنوای اخباری مثل شهادت مظلومانه مولوی ریگی نیز شدیم. شهادتی که ما معتقدیم مولوی عبدالحمید می‌توانست با اتخاذ مواضع اصولی جلوی آنرا بگیرد و یا اقلا عاملان آنرا رسوا کند.

جالب است که در پرونده مسمومیت دختران نیز مولوی عبدالحمید مواضعی را اتخاذ کرده است که سمت اتهامات را متوجه نظام اسلامی می‌کند!

اکنون آیا طبیعی نیست که در پس این‌همه اشتباه و ظلم به نظام مظلوم اسلامی ایران؛ شاهد نتایج خون‌باری مثل ازدیاد قاچاق سلاح در استان عزیز و نجیب سیستان و بلوچستان باشیم؟!

آیا آقای مولوی عبدالحمید می‌داند که شراکت در خون‌هایی که با این سلاح‌های نامجاز بر زمین می‌ریزند؛ چه عواقب سنگینی در دنیا و آخرت دارد؟!

اخبار مرتبط:
روزنامه شرق: ترامپ موافق تغییرنظام و تجزیه ایران نیست
روزنامه شرق: ترامپ موافق تغییرنظام و تجزیه ایران نیست

ترامپ در پنج، شش ماه گذشته تردیدی در نمایش اختلاف‌نظرهای خود با نتانیاهو نداشته است.

روزنامه اصولگرا: مصاحبه اخیر علی لاریجانی ،کلاس درسی برای سیاست ورزان است/ نه شعار داد، نه اغراق کرد، نه احساساتی حرف زد
روزنامه اصولگرا: مصاحبه اخیر علی لاریجانی ،کلاس درسی برای سیاست ورزان است/ نه شعار داد، نه اغراق کرد، نه احساساتی حرف زد

سیاست را نباید ساده‌سازی کرد. مناسبات سیاسی نیز تک خطی نیست و نیازمند تحلیل‌های چندلایه و چندبُعدی است. یکی از چهره‌هایی که رفتار سیاسی‌اش نمونه‌ای روشن از این پیچیدگی و ظرافت است، علی لاریجانی است؛ سیاست‌مداری با پیشینه‌ای چنددهه‌ای در عرصه‌های گوناگون حکمرانی که در سال‌های اخیر، مسیر متفاوتی را پیموده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است