کد خبر : 234950
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۶ - 12:07
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: به زودی مسأله مسمومیت دانش‌آموزان جمع خواهد شد

یک عضو کمیسیون آموزش گفت: دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، مسئولان آموزش و پرورش و بهداشت و درمان همه پای کار هستند تا مسئله مسمومیت دانش‌آموزان پیگیری شود، خانواده‌ها نگران نباشند.

نماینده مجلس: به زودی مسأله مسمومیت دانش‌آموزان جمع خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: محمدرضا احمدی درباره پیگیری مسمومیت دانش‌آموزان در مدارس کشور در کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: مجلس نظارت و وظیفه خودش را انجام می‌دهد، دستگاه‌ها را هم پای کار آورده است.

این عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: وزارت‌خانه‌های بهداشت و درمان، آموزش و پرورش، قوه قضائیه و نظامی و دستگاه‌های اطلاعاتی درحال کار کردن روی موضوع هستند و شاید اگر این‌ها ورود پیدا نمی‌کردند، جو بسیار بدتر می‌شد. این‌ها آمدند کار کردند ان‌شاءالله بعد از این‌که به نتیجه رسیدند، اطلاع‌رسانی خواهد شد.

وی درباره اقدامات کمیسیون متبوعش پیرامون مسئله مسمومیت دانش‌آموزان مدارس کشور بیان کرد: در بعضی از جلسات افرادی را به کمیسیون دعوت و با آن‌ها صحبت کردیم. با بعضی از مسئولین که به حوزه‌ها رفته بودند، صحبت کردیم. حتی وزرای آموزش و پروش و بهداشت را به کمیسیون آوردیم و صحبت کردیم. رؤسای بعضی از دانشگاه‌های علوم پزشکی را به کمیسیون دعوت کردیم، آمدند و جلسه گذاشتیم.

احمدی عنوان کرد: علت این قضیه و علت مسمومیت و نوع مسمومیت را بررسی کردیم. دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی را آوردیم موضوع را بررسی کردیم و همچنان در حال پیگیری هستیم و به محض وصول یک نتیجه قطعی اطلاع‌رسانی خواهیم داشت.

وی درباره این‌که برخی عنوان می‌کنند خانوداه‌ها برای فرستادن فرزندان خودشان به مدارس مردد هستند، گفت: دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی، مسئولان آموزش و پرورش و بهداشت و درمان همه پای کار هستند خواست دشمن این است که جلوی توسعه، پیشرفت و آموزش ما را بگیرند قطعا مردم نگران نباشند ما و مسئولین پیگیر کار هستیم و به زودی قضیه جمع خواهد شد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند
نماینده مجلس: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده‌اند

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت: بیمه ها، داروهای سرطانی و بیماران خاص را از لیست خود حذف کرده اند. سازمان غذا و دارو عامل اصلی افزایش قیمت داروهاست.

ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد
ترامپ: ویتکاف یک توافق‌کننده خوب است و توانایی خاصی دارد

دونالد ترامپ در کنفرانس خبری پیش از سفر به خاورمیانه، استیو ویتکاف را یک توافق‌کننده ماهر و با توانایی ویژه توصیف کرد و از او برای کمک به آزادسازی گروگان آمریکایی - اسرائیلی توسط حماس قدردانی کرد. او همچنین تاکید کرد که در یک کنفرانس خبری، دونالد ترامپ اعلام کرد که آمریکا و چین به یک توافق تجار بزرگ دست یافته‌اند که براساس آن، از دوم آوریل، تعرفه‌ها به ۱۰ درصد کاهش می‌یابد.

تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم
تخت‌‌روانچی: با چشمان باز در حال پیش‌بردن مذاکرات هستیم

معاون سیاسی وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برگزاری چهار دور گفت‌وگوهای غیرمستقیم بین ایران و آمریکا اظهار کرد: با چشمانی باز و با دقت در حال پیش بردن امور هستیم. آمریکایی‌ها در صحبت‌هایشان این‌گونه بیان می‌کنند که علاقمند هستند که کار به جلو برود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است