کد خبر : 234639
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۵ - 04:49
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

مورد حادی بین دانش‌آموزان خوزستان مشاهده نشده / آماده‌باش بیمارستان‌ها و اورژانس

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص مسمومیت دانش‌آموزان خوزستانی، گفت: به کلیه بیمارستان‌ها و اورژانس استان خوزستان آماده‌باش داده‌ایم و در جلسه‌ای ویژه، آخرین وضعیت و چگونگی رسیدگی به موارد مشابه را بررسی کرده‌ایم.

مورد حادی بین دانش‌آموزان خوزستان مشاهده نشده / آماده‌باش بیمارستان‌ها و اورژانس

دکتر محمدحسین سرمست در حاشیه عیادت از دانش‌آموزان خطاب به خانواده‌ها و دانش‌آموزان اظهار کرد: خوشبختانه تا به این لحظه هیچ مورد حادی از حال دانش‌آموزان بستری شده گزارش نشده و قریب به اتفاق آنها پس از چند ساعت حضور در بیمارستان، پس از درمان سرپایی ترخیص شدند.

وی افزود: با تمام توان و امکانات در کنار خانواده‌ها و دانش‌آموزان عزیزمان هستیم و از مردم می‌خواهم به شایعات در این خصوص گوش نداده و اخبار را از مراجع رسمی پیگیری کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز خاطرنشان کرد: به کلیه بیمارستان‌ها و اورژانس استان خوزستان آماده‌باش داده‌ایم و در جلسه‌ای ویژه، آخرین وضعیت و چگونگی رسیدگی به موارد مشابه را بررسی کرده‌ایم.

بنا بر اعلام وبدا خوزستان، وی افزود: از مردم درخواست می‌کنم هنگام حضور در بیمارستان‌ها خونسردی خود را حفظ کرده و همکاری لازم را با عوامل بیمارستانی جهت مداوای فرزندان عزیزمان داشته باشند.

منبع: ایسنا

اخبار مرتبط:
ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است