کد خبر : 234601
انتشار : 2023/03/05 - 19:07
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

فرمانده سپاه: در موضوع مسمومیت‌های سریالی سرنخ‌هایی به‌دست آمده‌ است

به گفته فرمانده سپاه نبی‌ اکرم (ص) سرنخ‌هایی از عامل مسمومیت‌های سریالی به‌دست آمده‌است.

فرمانده سپاه: در موضوع مسمومیت‌های سریالی سرنخ‌هایی به‌دست آمده‌ است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فرمانده سپاه نبی اکرم(ص) استان کرمانشاه گفت: در ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان کرمانشاهی سرنخ‌هایی به‌دست آمده و در حال بررسی موضوع هستیم.

سردار بهمن ریحانی در مجمع عالی سالیانه سازمان بسیج جامعه پزشکی استان کرمانشاه، گفت: امروز بدون تعارف بیشترین امنیت در مسیر خلیج فارس را کشتی‌هایی دارند که پرچم ایران را داشته و حتی برخی از کشورهای دیگر هم با پرچم ایران در آب‌های خلیج فارس تردد می‌کنند، زیرا ما در جنگ نفتکش‌ها برتری خود را در خلیج‌فارس به همگان ثابت کرده‌ایم.

ریحانی اشاره‌ای هم به ناآرامی‌های اخیر کشور داشت و گفت: دشمنان در جریان اغتشاشات ماه‌های گذشته تلاش کردند به بهانه حجاب به نظام ضربه بزنند، اما به یاری خداوند علی‌رغم خسارت‌های زیادی که در حوزه های مختلف به کشور وارد کردند، اما با بصیرت مردم نتوانستند به اهدافشان برسند.

ریحانی اشاره‌ای هم به ولنگاری فضای مجازی در کشور داشت و گفت: در هیچ جای دنیا به اندازه کشور ما فضای مجازی باز نیست که هر کس به راحتی بتواند ادعاهای دروغ خود را رسانه‌ای کرده و هیچ برخوردی را هم نبیند.

وی سپس با اشاره به مسمومیت‌های اخیر دانش آموزان برخی از مدارس، گفت: یقینا ماجرای مسمومیت سریالی دانش‌آموزان دست‌های پشت پرده‌ای دارد و نمی‌توان منکر تلاش دشمنان برای ایجاد فضای ترس و جنگ روانی با هدف به تعطیلی کشاندن مدارس شد.

وی با اشاره به گزارش‌هایی از چند مورد مسمومیت در مدارس کرمانشاه طی چند روز گذشته، ادامه داد: در ماجرای مسمومیت دانش‌آموزان کرمانشاهی سرنخ‌هایی داریم که در حال دنبال کردن و بررسی این سرنخ ها بوده و نتایج این بررسی‌ها در آینده عنوان خواهد شد.

اخبار مرتبط:
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین
واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبر مخالفت این نهاد با خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی از چین را تکذیب کرد و گفت فرآیند خرید تجهیزات دفاعی مشخص است.

تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!
تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی درباره مباحث مطرح شده اخیر پیرامون تیم فوتبال تراکتور گفت: در صورت مشاهده بی‌عدالتی در حق تراکتور ساکت نخواهیم بود و خواسته میلیون‌ها هوادار این تیم را در مجلس فریاد خواهیم زد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است