کد خبر : 233983
انتشار : ۱۴۰۱/۱۲/۱۰ - 16:29
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

قوه قضاییه: وحید اشتری شامل عفو نمی‌شود

سخنگوی قوه قضاییه درپاسخ به سوالی درباره پرونده وحید اشتری و اینکه چرا او مورد عفو قرار نگرفت؟ گفت: ما دامنه عفو را توضیح دادیم‌ و بخش اول مربوط به اغتشاشات اخیر بود که شامل او نبود و بخش دوم درباره محکومان است.

قوه قضاییه: وحید اشتری شامل عفو نمی‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: مسعود ستایشی، سخنگوی قوه قضاییه درپاسخ به سوالی درباره پرونده وحید اشتری و اینکه چرا او  مورد عفو قرار نگرفت؟ گفت: ما دامنه عفو را توضیح دادیم‌ و بخش اول مربوط به اغتشاشات اخیر بود که شامل او نبود و  بخش دوم درباره محکومان است.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: نسبت به او پرونده هایی مطرح است که نسبت به یکایک این پرونده‌ها مرجع مربوطه مطابق  قانون رسیدگی و تصمیم قانونی اتخاذ کرده است و در این فرایندها تمام رافت و توجه ویژه مقام رسیدگی کننده  تمسک به تاسیسات ارفاقی بوده است.

وی افزود: او تعدادی پرونده دارد و باید مطابق قانون تجمیع شود و برعهده مرجع قانونی صادر کننده حکم قطعی است. آقای وحید اشتری بداند که رسیدگی دستگاه قضایی منطبق با قانون و موازین شرعی است.

اخبار مرتبط:
ماجرای خبرساز انفجار در فرودگاه مهرآباد
ماجرای خبرساز انفجار در فرودگاه مهرآباد

انفجار در فرودگاه مهرآباد تکذیب شد.

سخنگوی قوه قضائیه: برخی زندانیان اوین فرار کرده‌اند / ۵ زندانی شهید شدند
سخنگوی قوه قضائیه: برخی زندانیان اوین فرار کرده‌اند / ۵ زندانی شهید شدند

سخنگوی قوه قضائیه گفت: برخی زندانیان فرار کرده‌اند منتها تعدادشان قابل توجه نیست ما زندانیان زیادی را در اوین داشتیم که نه تنها فرار نکردند بلکه خودشان داوطلبانه آمدند و کمک به مجروحین کردند.

جزئیات بازسازی و نوسازی منازل در تهران در جنگ ۱۲ روزه
جزئیات بازسازی و نوسازی منازل در تهران در جنگ ۱۲ روزه

سخنگوی شهرداری تهران جزئیاتی از روند بازسازی و نوسازی خانه‌ها بعد از جنگ ۱۲ روزه را شرح داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است